Vraagsteller: Willy

Ik heb een heenvlucht geboekt Brussel – Bangkok op 24 sept. Omdat ik een non immigrant o visum had aangevraagd, dacht ik dat een heenvlucht goed was omdat ik bij immigration in Pattaya een jaarvisum wil aanvragen. Ik heb nog steeds geen visum ontvangen en hoop er ook niet meer op.

Kan ik met een one way ticket vertrekken of kan ik desnoods als het niet toegestaan is ter plaatse in de luchthaven een terugticket kopen?


Reactie RonnyLatYa

Vreemd dat je nog steeds niets ontvangen hebt.

– Ook al eens gekeken in je “ongewenste mail”.

– Ook al eens gekeken wat de status op de e-visa site is van je visum? Als die goedgekeurd is kan je die daar ook downloaden.

Op Visa exemption vertrekken met een one way ticket gaat problemen opleveren denk ik. Men zal waarschijnlijk een bewijs willen zien dat je Thailand gaat verlaten binnen de 30 dagen.

Dat hoeft trouwens helemaal geen terugvlucht te zijn.

Dat mag ook een doorvliegticket zijn naar een ander land. Je kan dus bijvoorbeeld ook een ticket kopen naar Laos of zo. Iets goedkoop dat je eventueel nog kan annuleren, gebruiken of niet gebruiken, maar dan ben je toch niet zoveel geld kwijt.

 – Heb je zelf een visumvraag voor Ronny? Gebruik het contactformulier! –

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website