Vraagsteller: Dammy

Ik ga op 6 december Naar Thailand voor 60 dagen. Wat is wijsheid? Een e-visum tourist aanvragen voor 60 dagen met de bijbehorende administratieve upload rompslomp. Of gewoon een single tourist exemption dagen voor 30 dagen bij aankomst en voordat dit visum afloopt bij de immigratiedienst verlengen voor nog eens 30 dagen?


Reactie RonnyLatYa

Je noemt beide mogelijkheden en dus ben je op de hoogte. Het is dan aan u zelf om te beslissen wat je doet.

Je vindt het online aanvragen met bijbehorende administratieve upload een rompslomp. Dat mag je vinden, maar een heel pak mensen lukt het gewoon wel, maar die hun ervaring lees je meestal niet.

Anderzijds zijn er ook mensen die de rompslomp die je kan tegenkomen met een “Visa Exemption” zoals bij de check-in met je terugvlucht datum, het verlengen waar je zo ook een dag kan mee verliezen door wachten en aanschuiven en de extra 15 Euro die het meer kost dan een visum, ook een probleem.

Persoonlijk…, ik zou altijd voor het visum gaan. Alvast dan geen zorgen meer bij check-in en in Thailand nadien. Maar ik laat de wijsheid aan de reiziger zelf over.

 – Heb je zelf een visumvraag voor Ronny? Gebruik het contactformulier! –

Rating: 5.00/5. From 1 vote.
Please wait...

1 reactie op “Thailand Visa vraag Nr 184/22: Visa Exemption of Tourist visa”

  1. Naar immigration gaan kost je veel meer tijd dan een Tourist visa online aanvragen. Een tourist visa aanvragen doe je in 30 minuten. Trek voor immigration maar een halve dag uit en dan nog een keer terugkomen om je paspoort op te halen.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website