Vraagsteller: Freddy

Ik ben het e-visa portaal gaan bezoeken voor aanvraag Non O visa married.

  1. ik dien aankomst (in Bangkok) en vertrekdatum (terug naar EU) in te vullen, beide verplicht. Ik heb alleen een one way ticket, wat vul ik in voor de retour en is dit überhaupt belangrijk (3 maanden, 1 jaar, maar dat laatste gebeurt enkel ter plaatse door immigratie bureau = extension, dus ik neem aan dat dit niet correct is.)
  2. adres van verblijf (-en), hebben alleen 1e week in BKK hotel, daarna wordt het condominium dat we nog niet hebben (website Thai Embassy vereist de helft van het verblijf gejustificeerd) het zal dan maar een invitation letter worden (is dit dat kort model document), aangevuld met tabiaan baan neem ik aan.

Reactie RonnyLatYa

1. Als het verplicht is, vul dan een fictieve datum in die 3 maand later ligt.

2. Er staat “an invitation letter from a person in Thailand with a full address and the host’s identity card + House Registration (Tabian Baan) or rental contract/lease agreement (all of which must be “Certified True Copy”, signed, and dated).”

Non-immigrant Visa “O” Visiting or staying with applicant’s family resided in Thailand ( more than 60 days) – Royal Thai Embassy Brussels

Als je een “invitation letter” gebruikt kan je inderdaad die gebruiken die op de website staat.

Example-of-Invitation-Letter.pdf (thaiembassy.be)

Dat vul je dan aan met het Tabien Baan en ID-kaart van diegene die de invitatie opmaakt. Vergeet dan de vermelding “Certified True Copy”, handtekening en datum niet. Maar heeft je vrouw geen adres meer in Thailand? Dat kan je toch ook gebruiken en dan kan zij dat ook opmaken. Of je nu gans die tijd daar effectief gaat blijven is niet zo belangrijk.

 – Heb je zelf een visumvraag voor Ronny? Gebruik het contactformulier! –

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website