Vraagsteller: Rob

Woensdag 23 augustus vlieg ik naar Thailand met een Tourist visum. Ik wil dit visum niet eenmalig verlengen, maar omzetten naar een Non Immigrant O visum zonder die verlenging van 30 dagen, omdat ik van plan ben langere tijd in Thailand te verblijven.

Ik weet dat je 15 dagen voor het verstrijken van de duur van het visum naar de Immigration moet gaan om een Tourist visum om te zetten in een Non Immigrant O visum. Mijn vraag is kan ik dat dus doen zonder eerst die verlenging te doen van 30 dagen, maar na 1,5 maand al naar de Immigration te gaan om het Tourist visum om te zetten in Non Immigrant O?


Reactie RonnyLatYa

Natuurlijk.

Je 60 dagen verlengen met 30 dagen is geen verplichting, dat is enkel een optie indien dat om welke reden ook zou nodig zijn. Je hoeft ook niet te wachten tot er nog maar 15 dagen resten. Je kan je aanvraag tijdens die 60 dagen indienen wanneer je wil. Je moet enkel zorgen dat er bij de aanvraag nog minstens 15 dagen resten, dat is een minimum.

Je hebt dus pakweg 6 weken om dat in te dienen.

 – Heb je zelf een visumvraag voor Ronny? Gebruik het contactformulier! –

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website