Vraagsteller: Marcel

Naar aanleiding van mijn eerdere vraag denk ik dat je ongelijk hebt betreffende EXTENSION op basis van NON-O. Je vermeld dat er geen 30 dagen extension mogelijk is op een NON-O marry visa, wel een 60 dagen verlenging.

Aldus THAI VISA
“”This is called an “extension of stay.” Typically, a short term extension of stay is granted up to 30 days for Tourist Visa or Non-Immigrant Visa. You may request for more time for your stay from Thai Immigration. This is called an “extension of stay.” Typically, a short term extension of stay is granted up to 30 days for Tourist Visa or Non-Immigrant Visa.
Most people who come to Thailand want to extend stay.

Ook word er vermeld dat beiden mogelijk is

Graag je reactie


Reactie RonnyLatYa

Mij best. Ik vraag ook van niemand dat men mij gelooft. Als je van oordeel bent dat ik ongelijk heb dan is dat uw goed recht. En als die antwoorden je juister lijken, of dat ze meer in de lijn liggen van wat je graag wil horen, dan kan je de vragen beter in de toekomst daar stellen.

Trouwens dat is volgens mij niet van ThaiVisa maar van ThaiEmbassy en dat gaat over ThaiVisa.

Thailand Visa | ThaiEmbassy.com

Bovendien gaat dit over Non-immigrant visums in het algemeen en er is meer dan enkel een Non-immigrant O. Zo kan je een Non-immigrant ED verlengen met 30, 60 of 90 dagen afhankelijk hoelang men nog wil studeren of hoelang de studies nog doorlopen om maar een voorbeeld te geven. Lees best de reacties ook eens…

Succes en tenslotte zal je het wel zelf ondervinden. Niet?

– Heb je zelf een visumvraag voor Ronny? Gebruik het contactformulier! –

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website