Thailand Visa vraag Nr 089/21: Retired of Thai marriage

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Visumvraag
Tags:
6 april 2021

Vraagsteller: Carlos

Mijn vraag is een beetje hetzelfde als die van Eddy. Ik heb Married visa en word volgende week 50. Zou ik het best overstappen naar non immigrant O, die 800 k Bath is geen probleem want die married visa is een hoop papierwerk en foto’s, daarna onder consuderation en controle thuis.


Reactie RonnyLatYa

Ik zie het probleem niet. Als je een “Married visa” hebt, dan heb je toch al een Non-immigrant O. Je kan dat enkel met een Non-immigrant O bekomen.

Je hebt dan nadien je verlenging van je verblijfsperiode aangevraagd op basis van “Thai Marriage”. Ook omdat je geen 50 was en dit voor jou de enige mogelijkheid was. Als je volgende week 50 wordt kan het vanaf dan ook op basis van “Retirement.

Je hoeft helemaal niet te veranderen van visum, enkel je verlenging aanvragen op basis van “Retirement” i.p.v. “Thai marriage”.

Bij je volgende verlenging dan op het TM7 formulier bij de reden vermelden “Retired” i.p.v. “Thai Marriage” als je dan “Retired” verkiest

Meer is het niet voor u.

– Heb je zelf een visumvraag voor Ronny? Gebruik het contactformulier! –


» Laat een reactie achter


Rating: 5.00/5. From 3 votes.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website