Vraagsteller: Rob uit Sinsab

Bij aanvraag van een re-entry permit staat “My previous visa for Thailand is of the category of” En dan kun je kiezen uit diverse opties w.o. Non-immigrant en others. Ik vraag me steeds af wat ik in moet vullen. Mijn oorspronkelijke Non-Imm O is natuurlijk allang verlopen moet ik dan bij other aankruizen en de afgiftedatum van mijn laatste retirement visa verlenging invullen?

Het is puur een nieuwsgierige vraag, ik vul het nooit in wordt dan blijkbaar voor me gedaan bij immigratie, maar ja, dat formulier zie ik niet meer terug. En het gaat altijd goed bij Pathum Thani immigration (eigenlijk nooit problemen daar). Alvast bedankt voor je reply


Reactie RonnyLatYa

Non-immigrant aankruisen.  Dat is de manier waarop je hier verblijft. De gegevens van je oorspronkelijk visum kan je daar invullen, wanneer en waar dat werd uitgeschreven. Daaronder staat wanneer je de laatste keer bent binnen gekomen en tot wanneer je in Thailand mag blijven en daar kan je dan de einddatum van je jaarverlenging invullen.

Zo doe ik het toch altijd. Ik denk trouwens dat niemand bij immigratie daar echt naar kijkt en enkel ziet tot wanneer je verblijfsperiode loopt in je paspoort. Dat is ook de uiterste datum dat je die re-entry kan gebruiken.

15คำขออนุญาตเพื่อกลับเข้ามาในราชอาณาจักรอีก-ตม.8.pdf (immigration.go.th)

 – Heb je zelf een visumvraag voor Ronny? Gebruik het contactformulier! –

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website