Vraagsteller: Paul

Ik wil een Non OA visum aan vragen hier in Nederland, ik heb 2 nationaliteiten: NL/Australisch. Ik wil mijn Australische paspoort gebruiken hier bij de Thaise ambassade in Den Haag om een visum aan te vragen. Kan dit?

Ik heb de ambassade gebeld met deze vraag maar de persoon bij de Thaise ambassade begreep niet wat ik bedoelde en raakte geïrriteerd.


Reactie RonnyLatYa

Het staat toch duidelijk op de website.

…..

1.4 Applicant must have the nationality of or permanent residence in the country where application is submitted

…..

https://hague.thaiembassy.org/th/page/76475-non-immigrant-visa-o-a-(long-stay)

Als je een Nederlands paspoort toont is dat een bewijs dat je de Nederlandse nationaliteit bezit. Toon je het Australisch paspoort dan zal je moeten bewijzen dat je een Permanent Resident bent van Nederland, of dat je ook Nederlandse nationaliteit bezit. Maar als de ambassade je bedoeling niet begrijpt, zal mijn reactie weinig toevoegen. Tenslotte zijn zij het die het visum al dan niet zullen uitreiken en is het hun dat je zal moeten overtuigen van je bedoeling.

– Heb je zelf een visumvraag voor Ronny? Gebruik het contactformulier! –


» Laat een reactie achter


Rating: 1.00/5. From 2 votes.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website