Vraagsteller: Jos M

Ik woon nu 3 jaar in Thailand op een marriage visum en extension. Altijd met de NL visumondersteuningsbrief.. wat een woord… Mijn pensioen en AOW zijn sinds januari zodanig verhoogd dat ik nu op retirement zou kunnen gaan. Maar ben ik dan ook verplicht om iedere maand 65.000 baht, Thailand in te brengen?

Bij voorbaat dank voor je antwoord.


Reactie RonnyLatYa

Als je immigratiekantoor geen bijkomende bewijzen vraagt als je het gebruikt om de financiële kant van een Thai Marriage te bewijzen, dan zal het dat ook niet doen als je het gaat gebruiken om de financiële kant van een Retirement te bewijzen.

Visumondersteuningsbrief is inderdaad een mond vol. Het kind moet een naam hebben natuurlijk. Misschien een leuke voor de Scrabblefans? Maar eigenlijk valt er mij wel wat anders op. Die brief bestaat nu dik 5 jaar en tegen jullie Nederlandse gewoonte in is het woord nog niet vervangen door een afkorting. “VOB” of zoiets. “Nog enkel een “VOBje” bij de aanvraag voegen en klaar”.

Of breng ik jullie nu op een idee? 😉

 – Heb je zelf een visumvraag voor Ronny? Gebruik het contactformulier! –

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website