Vraagsteller: Patrick
Betreft: Verlenging verblijfsperiode bekomen met een Non-immigrant O-A

Visa OA van echtgenote en mezelf (beiden Belg) was geldig tot augustus 2019. Zodoende zal ik voor augustus 2020 onze visa OA moeten veranderen naar een langdurige verblijfsvergunning op basis van retirement (in juni word ik 65 jaar) en zou mijn vrouw een jaarverlenging bekomen als mijn wettige echtgenote.

Wij hebben een ziekte- en hospitalisatieverzekering en reisverzekering in Belgie en hebben onze domicilie in Belgie maar komen tweemaal per jaar voor bijna 6 maanden naar hier. Moeten wij ook een ziekteverzekering nemen in Thailand en wat zou de beste optie zijn?


Reactie RonnyLatYa

Als je een verlenging van je verblijfsperiode wil, bekomen met een Non-immigrant O-A visum, dan zal je een ziekteverzekering moeten nemen die op de goedgekeurde lijst voorkomt. Wat de beste is kan ik je niet zeggen. Je moet ze zelf maar eens bekijken.

Die lijst kan je hier vinden.

http://longstay.tgia.org/home/companiesoa

Maar misschien moeten jullie overwegen om opnieuw met een Non-immigrant O visum te starten. Dan is een ziekteverzekering niet verplicht.

Vriendelijke groeten,

RonnyLatYa


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website