Vraagsteller: Bart

Verkeerde visum gekregen van Thaise ambassade Den Haag. Ik had een multiple tourist visa aangevraagd en 175 Euro betaald, werd goedgekeurd en kreeg het visumformulier binnen.

Na 59 dagen naar Maleisië, Malakka voor visarun en korte vakantie. Bij terugkomst in Bangkok bij immigration ging vrij vlot, stempel erin even checken 45 dagen, verdorie. Navraag gedaan, 60 dagen wilde ik. Visumformulier erbij gehaald laten zien. SINGLE staat erop. Ze hebben dus een verkeerd visumformulier gestuurd. Dus moet ik nogmaals een visarun doen, ik kom 12 dagen tekort.

Advies aan ieder kijk goed naar formulier wat je terug hebt gekregen.

Vraag aan Ronny hoe krijg ik mijn geld terug wat ik teveel heb betaald?


Reactie RonnyLatYa

Zoiets moet je met de ambassade regelen. Dit kan ik niet voor jou oplossen. En verder geef je zelf al het beste advies dat er is:

“Advies aan ieder kijk goed naar formulier wat je terug hebt gekregen.”

Ik begrijp niet dat je dat zelf eigenlijk niet gedaan hebt. Dat geldt trouwens ook voor je stempel bij binnenkomst. Als je maar 12 dagen tekort komt kan je ook kiezen om eenmalig die 45 dagen met 30 dagen te verlengen bij immigratie.

 – Heb je zelf een visumvraag voor Ronny? Gebruik het contactformulier! –

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website