Vandaag een leuke winactie op Thailandblog. Jij maakt kans op 2 vrijkaartjes voor de indrukwekkende duikdocumentaire ‘The Rescue’. Wij geven 3 keer 2 vrijkaartjes weg!

Deze bijzondere documentaire vertelt het verhaal van de redding van een groep Thaise voetballertjes, die in 2018 vast kwam te zitten in een kilometers diepe grot. Een reddingsactie volgde, die niet alleen heel Thailand, maar de hele wereld twee weken lang in de ban hield. De film is van de makers van het Oscar-winnende FREE SOLO.

Wil jij graag naar deze film? Laat in een reactie onder deze post weten waarom en wellicht win je twee vrijkaartjes! Er zullen in totaal drie winnaars worden aangewezen en de kaartjes zijn in alle 70 bioscopen geldig waar de film draait.

Trailer documentaire ‘The Rescue’

Bekijk hier de trailer:

19 reacties op “WINACTIE: Win 3×2 vrijkaartjes voor de indrukwekkende duikdocumentaire ‘The Rescue’!”

 1. Arno zegt op

  Omdat we naar de grot gezocht hadden in Thailand en deze niet gevonden, zo kunnen we hem alsnog zien!

  Zou zo mooi zijn!

  • Cornelis zegt op

   Niet kunnen vinden? Dat begrijp ik niet. Benieuwd waar je gezocht hebt. De grot is een toeristische attractie……….

 2. Joe zegt op

  Ja,

  ik wil naar deze film! wat een gekke vraag, wie wil dit nou niet zien.

 3. P.den Harder zegt op

  Wil graag meedoen voor vrijkaarten RESQUE

  • Gewonnen! Stuur je adresgegevens maar naar de redactie dan ontvang je de kaartjes per post.

 4. hein zegt op

  Zodat je het overlevingsgeluk van deze sport jongens kan meebeleven.

 5. Siz zegt op

  Lijkt me een indrukwekkende documentaire, zou er graag heen gaan! (En dan hopelijk midden januari voor een aantal maanden naar Thailand, om te reizen, trainen, te genieten van het mooie weer en eten, en hopelijk een TESOL Engels te gaan volgen!

 6. Henriette zegt op

  Hopelijk draait de film een redelijk lange periode. In December zijn we terug in Thailand en dan willen we hem wel zien!

 7. gerard zegt op

  Graag meedoen voor de kaartjes!

 8. Ewoud zegt op

  Natuurlijk wil ik deze film zien

  • Gewonnen! Stuur je adresgegevens maar naar de redactie dan ontvang je de kaartjes per post.

 9. Karin Jongman zegt op

  Wie zou hebben gedacht dat Thailand op deze manier in het wereld nieuws zou komen? En nu de film uit is wil ik ook graag zien hoe dit hele avontuur van start gegaan is en hoe ze het uiteindelijk overleefd hebben en de grot weer uitgekomen zijn. Vaak hebben dit soort situaties een hele nare afloop, maar in dit geval heeft in ieder geval het hele voetbaal team het overleefd. Naar de bioscoop!

  • Gewonnen! Stuur je adresgegevens maar naar de redactie dan ontvang je de kaartjes per post.

 10. Nicky zegt op

  Omdat mijn neef Ben toch wel een heel belangrijke rol speelde bij de redding, en ik apetrots ben om zijn tante te zijn

 11. Jacques zegt op

  Ja zo’n film van de spectaculaire redding hakt er zeker in. Waar de mens toe in staat is en de enkeling die hier tot het uiterste is gegaan daar kan je alleen maar heel veel respect voor hebben. Ik heb al een (documentaire) film gezien in Thailand met mijn vrouw en ik vermoed dat dit dezelfde film is. Tevens is er al heel veel informatie via documentaires en video’s op you tube en TV bekend geworden. Maar voor diegene die het gemist hebben is dit zeker een aanrader die het verdient om bekeken te worden.

 12. Erik zegt op

  Ik was in Thailand op het moment van de ontdekking dat ze nog leefden , tot het moment dat ze gered werden . Op dat momentwas ik in Hua Hin . Iedereen : Thuis , in restaurants , bars …. zat toen aan de TV gekluisterd als het nieuws was . Op het moment dat de eerste jongen gered werd zat ik in een barretje naar TV te kijken . Een wildvreemde oudere vrouw heeft mij toen minutenlang wenend vastgepakt . Zo emotioneel , krijg er nog kippenvel van ! Ik heb er indertijd veel van gelezen , ik hoop echt dat de film waarheidsgetrouw is . Ben benieuwd .

 13. Martin de jong zegt op

  We hebben het museum gezien in Mae Sai en willen nu het echte verhaal zien

 14. Henry Linenman zegt op

  ik zou heel graag deze spannende film willen zien want de werkelijke gebeurtenissen in the Rescue zijn veel veel spannender dan je in menig andere “gewone” film zou zien.
  Dit is gewoon 2 uur lang op het puntje van je (bioscoop) stoel zitten en nagelbijtend toekijken ook al weet je hoe het afloopt natuurlijk

  • Stuur je adresgegevens maar naar de redactie dan krijg je 2 vrijkaartjes.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website