Mededeling van de redactie: Visumdossier herzien

Door Redactie
Geplaatst in Van de redactie
Tags: ,
26 februari 2014

Vorig jaar is Thailandblog begonnen enkele dossiers aan te leggen over onderwerpen, waarover vaak vragen zijn. De dossiers worden geschreven door bloggers die op het desbetreffende terrein deskundig zijn.

Tot nu toe zijn de volgende dossiers verschenen:

In oktober 2013 werd de eerste versie van Visum Thailand gepost. Dit dossier werd geschreven door Ronny Mergits. Visuminformatie is blijkbaar constant in beweging want we zijn pas in 2014 en een geactualiseerde versie bleek al nodig.

Opnieuw is Ronny in de pen geklommen, ditmaal met hulp van blogger MACB. De nieuwe versie is inmiddels geplaatst. Die bestaat uit een Q&A en een achterliggend document. De pagina’s van dit document zijn nu genummerd. Handig voor degenen die het document (een pdf) willen printen. Voorkomt dat pagina’s in de war raken.

De belangrijkste wijzigingen zijn:

 • Informatie m.b.t. visumaanvragen welke te vinden is op de nieuwe website van het Thaise consulaat te Amsterdam.
 • Strengere eisen voor ED visum.
 • Een nieuw hoofdstuk over basisdocumenten, verklaringen, certificaties, legalisatie (auteur MACB).

Thailandblog bedankt beide bloggers voor hun inzet, want het is een taaie en zeer uitgebreide materie. Zo telt de bijlage 37 pagina’s. De redactie heeft nog wel enkele wensen voor dossiers. Welke dat zijn, kunnen jullie hier lezen. Wie helpt?

De dossieronderwerpen staan in de linkerkolom van de homepagina vermeld. Even aanklikken en je vindt er een schat aan informatie.


Ingezonden mededeling

Op zoek naar een leuk cadeau voor een verjaardag of zomaar? Koop Het Beste van Thailandblog. Een boekje van 118 pagina’s met boeiende verhalen en prikkelende columns van achttien bloggers, een pittige quiz, handige tips voor toeristen en foto’s. Bestel nu.» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Mededeling van de redactie: Visumdossier herzien”

 1. Hans Groos zegt op

  Thailandblog bedankt.
  Hier heb ik wat aan.
  Ga a.u.b. door met dergelijke dossiers.
  Mvg

 2. Khun Martin zegt op

  Ik kan die bijlage van 37 pagina’s maar niet openen. Bij andere schijnt dat wel te lukken. Het ligt dus voor de hand dat ik iets verkeerd doe. Iemand enig idee?


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website