Soms zit het mee en soms zit het tegen en dat geldt ook voor de redactie als de techniek je in de steek laat. Gelukkig is het lek boven. 

Vandaag verschijnen de posting op Thailandblog later dan anders. Afgelopen vrijdag melden wij al dat er wat problemen waren. Die leken opgelost te zijn met het terugzetten van een back-up, maar vanochtend was het weer mis. Het blijkt dat een plugin storing geeft met een nieuwe versie van WordPress. Dat is dan ook de reden dat een aantal plugins zijn uitgeschakeld. Zo kan je even geen duimpjes geven op een reactie en staan in de linkerkolom niet de laatste reacties. De laatste reacties kan je nog wel gewoon lezen zien onder iedere posting.

Als alles goed is ontvangen jullie morgen de e-mail nieuwsbrief weer op tijd. En daarover gesproken, het verbaast mij steeds weer dat lezers denken dat Thailandblog een e-mail nieuwsbrief is. Nee, beste lezers, Thailandblog is een website (een blog) en 1 maal per dag wordt er een e-mail nieuwsbrief verzonden die automatisch wordt gegenereerd er waar de nieuwe postings in vermeld staan.

Dus als je niet wilt wachten op de nieuwsbrief kan je gewoon op www.thailandblog.nl de nieuwe artikelen lezen.

Excuses voor het ongemak vandaag.

5 reacties op “Van de redactie: Thailandblog verlaat door technisch problemen”

 1. De plugin met de laatste reacties in de linkerkolom is inmiddels gerepareerd.

  • TheoB zegt op

   Zo te zien is het nog niet helemaal als voorheen.
   Als ik voorheen met de aanwijzer op de naam van de reageerder stond verscheen er een venstertje met de titel en datum van de posting, nu niet meer.

 2. Jan Ponsteen zegt op

  Hier raakte wal in paniek, in Kanchanaburi, we zaten bij elkaar Belgen en Nederlanders en we voelen ons al erg geïsoleerd als retained en we kunnen negens meer heen. Dus wij zijn er blij met Thailandblog. Gelukkig hebben jullie het weer voor elkaar. We dachten dat het blog uit de eter was gegooid. Door … uitspraken.?..

 3. Erwin Fleur zegt op

  Beste redactie,

  Ik stoor mij er niet aan maar dit kan echt niet;)
  Ben blij dat alles weer goed werkt, wij kunnen niet zonder het harde werk wat jullie leveren.

  Met vriendelijke groet,

  Erwin

 4. Edward zegt op

  ben blij dat thailandblog weer operationeel is
  hulde aan de mederkers aldaar


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website