Bij Thailandblog zijn wij toegewijd aan het verstrekken van accurate en betrouwbare informatie aan onze lezers. De diversiteit en complexiteit van fiscale kwesties, in het bijzonder met betrekking tot expats en Nederlanders in Thailand, heeft ons doen inzien dat de expertise van een gespecialiseerde professional onmisbaar is.

Daarom kondigen wij met trots aan dat voortaan alle fiscale vragen op Thailandblog zullen worden beantwoord door Lammert de Haan.

Waarom deze verandering?

Hoewel de gemeenschap van Thailandblog geweldig is en vele kennisvolle leden telt, hebben we gemerkt dat het openlijk voordragen van fiscale vragen aan de lezers soms heeft geleid tot misverstanden, tegenstrijdige adviezen en onjuistheden. Belastingen en fiscale regelgeving zijn complexe onderwerpen die continu veranderen en specifieke expertise vereisen.

Wie is Lammert de Haan?

Lammert de Haan is een gerenommeerde fiscalist met jarenlange ervaring in de Nederlandse en internationale belastingwetgeving. Hij heeft uitgebreide kennis van de fiscale uitdagingen waarmee expats en Nederlanders in het buitenland worden geconfronteerd. Zijn expertise zal ervoor zorgen dat alle fiscale vragen op Thailandblog met de grootst mogelijke nauwkeurigheid worden beantwoord.

Hoe werkt het?

 • Lezers kunnen hun fiscale vragen indienen via contactformulier op Thailandblog.
 • Lammert de Haan zal deze vragen bekijken en waar mogelijk beantwoorden.
 • Alleen vragen die relevant zijn voor de gemeenschap en niet te specifiek of persoonlijk zijn, zullen openbaar worden beantwoord. Voor persoonlijke fiscale adviezen raden we lezers aan om direct contact op te nemen met een fiscalist, accountant of natuurlijk met Lammert.

Met deze nieuwe aanpak streven we ernaar om onze lezers te voorzien van accurate en betrouwbare fiscale informatie. We zijn enthousiast over de samenwerking met Lammert de Haan en vertrouwen erop dat zijn expertise van grote waarde zal zijn voor onze gemeenschap.

Andere specialisten

Inmiddels kan de redactie en lezers van Thailandblog terugvallen op een aanzienlijk team van experts. Nog even een overzicht:

 • Maarten Vasbinder: Huisarts (met BIG inschrijving) voor medische vragen.
 • RonnyLatYa: Voor visumvragen inzake Thailand.
 • Rob V. : Voor visumvragen inzake Nederland en Schengen.
 • Lammert de Haan: voor fiscale vraagstukken.
 • Lung Addie: Voor vragen omtrent de Belgische overheid.

Let op: gebruik voor vragen aan de redactie of een expert alleen het contactformulier!

Nogmaals: vragen die binnen komen als reply op onze nieuwsbrief behandelen wij NIET. Vragen die buiten het contactformulier naar ons worden verzonden nemen wij ook NIET in behandeling.

9 reacties op “Van de redactie: Fiscale lezersvragen voortaan beantwoord door expert Lammert de Haan”

 1. Erik Kuijpers zegt op

  Prima oplossing voor deze voor velen ingewikkelde materie!

 2. Soi zegt op

  Hartstikke goed! Compliment voor deze stap. Gaat een hoop verwarring wegnemen nu dat we op de drempel staan van het vermoedelijke ingaan van het nieuwe belastingverdrag TH-NL.

 3. Chris Satuek/Buriram zegt op

  Beter kan het niet worden, een uitstekende oplossing voor diverse vraagstukken die leven onder ons.

 4. JosNT zegt op

  Prima initiatief van Thailandblog.
  En een dikke pluim voor Peter en de experten die hun expertise belangloos en welwillend ten dienste stellen van de bloglezers. Proficiat!

 5. Hendrik zegt op

  Compliment voor de grote vooruitgang.

 6. wim zegt op

  Zeer welkome en te waarderen aanvulling. Proficiat

 7. Hjg ted van der wiele zegt op

  Als vanouds de allerbeste wensen, geluk en gezondheid. Goed gedaan er kan maar 1 de baas zijn in deze materie.
  PRIVE; GA ZO DOOR, BEDANKT VOOR ALLES.

 8. Gijs zegt op

  Dank zowel aan de redactie als de heer De Haan.

 9. johnkohchang zegt op

  Heel mooi dat lammert de haan hiervoor beschikbaar is. Mogen we trots en dankbaar voor zijn


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website