Van de redactie: Duimpjes bij reacties weer terug

Door Redactie
Geplaatst in Van de redactie
8 september 2020

Van een aantal lezers kregen wij de vraag waarom de duimpjes onder de reacties waren verdwenen. Dit had te maken met een plugin die niet meer goed werkte met een nieuwe versie van WordPress. Inmiddels hebben wij een nieuwe plugin geïnstalleerd en kan je de reacties weer waarderen met een duimpje omhoog. Ze zien er nu wel iets anders uit dan de ‘oude’ duimpjes.

Dat er veel gebruik van wordt gemaakt blijkt wel, alleen gisteren zijn er al 504 duimpje gegeven. Het nieuwe systeem is ook wat uitgebreider:

  • Je kan een duimpje geven als je het eens bent met een reactie of de reactie als goed wil beoordelen.
  • Nieuw is dat je daar op terug kan komen. Je kan een eenmaal gegeven duimpje ook weer verwijderen door er nog een keer op te klikken.
  • Nieuw is ook dat je een posting kan beoordelen met sterren. Onder de posting heb je de mogelijkheid om het artikel te waarderen met 1 tot 5 sterren.

Hiermee werkt Thailandblog weer als voorheen en kan je als lezer je mening geven over reacties van anderen.

Rating: 4.62/5. From 26 votes.
Please wait...

1 reactie op “Van de redactie: Duimpjes bij reacties weer terug”

  1. Rob V. zegt op

    Citaat: ‘Hiermee werkt Thailandblog weer als voorheen’. Correctie: Hiermee werkt Thailandblog beter dan voorheen. Ik heb wel eens per abuis een duimpje gegeven en dat kan ik nu terugdraaien. 🙂


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website