Thailandblog bestaat 5 jaar

Door Redactie
Geplaatst in Van de redactie
Tags:
10 oktober 2014

[youtube]http://youtu.be/MzrLNrXaWYA[/youtube]

Thailandblog bestaat vandaag op de kop af 5 jaar, want op 10 oktober 2009 om 23:51 uur plaatste khun Peter zijn allereerste posting. Dat is bijzonder want de gemiddelde levensduur van een blog is 2 jaar, heeft hij me wel eens verteld. Iets beginnen is gemakkelijk (nou ja, sort of), maar dag in dag uit een blog bijhouden lukt weinigen.

Khun Peter is het gelukt en niet alleen hem, want in de feestvreugde dient ook medewerker van het eerste uur Hans Bos te worden betrokken; alle reguliere medewerkers, zoals Gringo, Hans Geleijnse en Joseph Jongen, en alle bloggers die de blog (min of meer) regelmatig of zo nu en dan van kopij en/of video’s voorzien.

Ikzelf ben sinds eind juli 2011 verbonden aan Thailandblog. Khun Peter heb ik leren kennen als een gedreven work-a-holic, maar ik hoop dat hij vandaag nu eens een vrije dag neemt – hoe moeilijk het hem misschien ook valt. Als ik enkele suggesties mag geven:

Trek bij het ontbijt een fles champagne open, peuzel bij de koffie een slagroomgebakje op, laat bij de lunch een ei Benedict aanrukken, trek voor het diner een schoon overhemd aan (met stropdas, maar hoeft niet) en zet je tanden in een goede biefstuk. En wat je ’s avonds doet, mag je zelf bedenken.

Als je in Thailand was, zou ik je meenemen naar een karaokebar. Met watjes in de oren; wie er wel eens geweest is, weet waarom.

Happy Birthday, dear khun Peter, en alle medewerkers.

Dick van der Lugt
Eindredacteur


Ingezonden mededeling

‘Exotisch, bizar en raadselachtig Thailand’ is een ondeugend boek. Het bevat twee verhalen en twee foto’s die niet op Thailandblog mochten: een gefingeerd telefoongesprek tussen Thaksin en Yingluck, en een verhaal over boys bars. Nieuwsgierig geworden naar de foto’s? Bestel nu het nieuwe boek van Thailandblog Charity, dan vergeet je het straks niet. Ook als E-book. Klik hier voor de bestelwijze. (Foto Alex Brandt)» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

61 reacties op “Thailandblog bestaat 5 jaar”

 1. erik zegt op

  Van harte!

  Dit blog heeft iets gedaan waar forums falen: in leven blijven en op niveau. Houden zo!

  • Rob V. zegt op

   Van harte gefeliciteerd Thailand Blog, Khun Peter en alle andere die hebben bijgedragen aan het succes (dat is dus eigenlijk inclusief lezers, zonder lezers is er immers ook weining nut nog te schrijven).

   Je zou verwachten dat een forum méér heeft, interactiever, niet dus. Dat zal wel liggen aan de ongedwongenheid, Je kunt ook makkelijk het blog lezen als een tijdschrift zonder meteen te reageren. Bij een forum is dat wat moeilijker, het eerste bericht heeft niet iets weg van een artikel. Dat leest toch minder prettig.

   Als trouwe lezer sinds ik schat begin 2011 (??) reageer ik ook niet op alles wat ik lees zoals o.a. de mooie verhalen. Gewoon lezen, genieten en weer verder gaan. Pas na enige tijd ging ik reageren. Heb geen idee meer wat mijn eerste entry was. Denk wel dat dit onder “Rob” was. Ik zal hier wel aanbeland zijn via googel, maar vraag mij niet wat ik zocht. Ook hier een mooie paralel met mijn Thaise liefde, die zocht ik ook niet en ook daar zit ik nu al een paar jaartjes aan vast. 🙂

  • w. limonard zegt op

   Gefelicitaart!!
   Een half jaar geleden dit forum pas ontdekt.
   Sindsdien voor mij iedere dag vast “leesvoer”.
   Al veel van opgestoken.
   Ik hoop nog van dit forum te kunnen genieten!!

  • Lex K II zegt op

   Lees al geruime tijd met veel plezier thailandblog.
   Alle betrokkenen, van harte gefeliciteerd!

   (regelmatig lees ik bijdragen van Lex K, ik ben hier nu voor het eerst, dus daarom de II achter mijn naam 😉 )

  • ruud tam ruad zegt op

   Helemaal mee eens. Ik ga zelf ook een biertje drinken op jullie en op mezelf. Ik heb ook een jubileum. Ik lees het Blog al vanaf het begin.
   Gefeliciteerd. Gewoooon doooorgaan !!!

   Ruud Louwerse / Ruud tam ruad

 2. chris zegt op

  Ook van mijn kant van harte gefeliciteerd met dit eerste lustrum.
  Hoop dat er nog 19 lustra volgen zodat Thailandblog het predikaat koninklijk kan aanvragen. Wellicht in twee landen.

  • Ton zegt op

   geweldig ik denk dat al 5 jaar bij ben ik kan het niet meer missen van harte gefeliciteerd ga zo door

 3. Andre van Leijen zegt op

  Goed werk! Gefeliciteerd!

 4. PIM. zegt op

  Beste Khun Peter .
  Van Harte gefeliciteerd met dit enorme succes .
  Wie had dit kunnen dromen dat ik erachter ben gekomen dat je niet enkel in NL en Thailand bekend bent met het Blog .
  Zelfs wereldwijd .
  Tot ziens in Hua hin .

 5. Gringo zegt op

  Ook mijn felicitaties voor dit eerste lustrum en mijn dank voor het opzetten van het blog, want ik heb er als amateur-schrijver sinds april 2011 ook een mooie hobby bij gekregen.

  Door het blog heb ik van andere schrijvers en reageerders heel veel geleerd over dit prachtige land. Het is ook genieten van prachtige postings, soms wat kattig, maar veelal toch ook met humor geschreven. Af en toe denk ik wel eens, nu is alles toch wel gezegd over Thailand, maar dan borrelen er steeds weer nieuwe ideeen op.

  Op naar het tweede lustrum dus!

 6. william zegt op

  Ook van mijn zijde van harte gefelciteerd met Thailandblog, ik lees met genoegen nagenoeg elke
  dag uw website, en af en toe meld ik ook het een en ander. Is het niet een idee om ook enkele buurlanden van Thailand aan Thailandblog te binden, laat ik zeggen cambodja, birma, vietnam.
  Ik denk dat er misschien wel Nederlanders of belgen in die landen wonen of regelmatig komen die wel
  het een en ander te vertellen hebben en voor de vaste lezers onder ons is het denk ik wel interessant., we
  moeten niet vergeten in de afgelopen 5 jaar is al veel geschreven, en ook regelmatig herhaald, en op deze manier breng je toch weer wat nieuws, ben benieuwd wat de andere lezers hier van vinden ?

  • Dick van der Lugt zegt op

   @ William
   In de marketing geldt de gouden regel: je moet doen waar je goed in bent en je moet nalaten waar je niet goed in bent. Het zogeheten USP (unique selling point) van Thailandblog is Thailand. Daar trek je lezers mee. Verhalen over buurlanden zijn niet per definitie taboe, maar ze moeten wel een relatie met Thailand hebben, anders ondergraaf je je eigen doelstelling. Er is trouwens al een andere website die het gehele gebied van Zuidoost-Azië bestrijkt, dus waarom zou Thailandblog dat dupliceren? Bovendien: Zuidoost Azië is een geografisch begrip, een abstractie. Heb je mensen wel eens horen zeggen dat ze op vakantie naar Zuidoost-Azië gaan?

  • Frans Turkije zegt op

   Ik vind het zeer positief. Krijgen we een nog ruimere blik. En bij deze ook van harte geficiteerd met het fantastische Thailandblog. Dus alle ( bevlogen ) medewerkers.

 7. Cornelis zegt op

  Proficiat!! …………en, zoals ze het zo mooi in het Engels zeggen: ‘many happy returns’!

 8. RonnyLatPhrao zegt op

  Ook van deze Thai-Belgische kant felicitaties met deze verjaardag.
  Net zoals de krant en de koffie is het een onderdeel van mijn ochtendritueel geworden.
  Nog vele jaren gewenst.

  • Daniel zegt op

   Ik sluit mij hierbij aan. Bij mij is dit ook het eerste dat ik doen na het ontbijt, computer aan en lezen. Velen geven hier een beeld van Thailand dat ik heel goed ken, de vele beschrijvingen van het dagelijkse leven soms zelfs heel persoonlijke zaken. Ik zie dan de dingen zoals ik ze zelf ervaar.
   Ik zou zeggen doe zo voort en nog vele jaren. DANK aan allen die hier informatie aanbrengen en hun tijd besteden aan het intypen van de teksten.
   Vooral aan Dick van der Lugt voor het commentariëren van het dagelijkse nieuws.
   Daniel

 9. Khun Peter zegt op

  Ik was het weer eens vergeten, maar gelukkig is Dick geen warhoofd (of hij heeft het netjes in zijn agenda staan?).

  Vijf jaar is wel bijzonder en zoals Dick al zegt de meeste blogs houden dat niet vol. Zelf ben ik wat meer op de achtergrond actief en post nog maar zelden wat onder mijn eigen naam. Dat is bewust zo. Het blog is voor en door de lezers ik ben daarbij alleen maar facilitair.

  Wat ik vooral fantastisch vind is dat Thailandblog echt een community is geworden. Dat zie je aan de vele lezersvragen, de aantallen reacties en oneindige stroom aan inzendingen van enthousiaste bloggers.

  Voor de geïnteresseerden nog wat cijfertjes over de afgelopen 5 jaar:
  Er zijn 95 verschillende bloggers die soms of regelmatig voor Thailandblog hebben geschreven. Er staan 9.415 artikelen op Thailandblog daar is 86.259 keer op gereageerd. Meer hoef ik eigenlijk niet te zeggen.

  Iedereen bedankt voor 5 mooie jaren!

  • Rudy Van Goethem zegt op

   Hallo.

   @ Khun Peter.

   Ik wil hier op reageren, maar ben niet zo goed met woorden als jij, Gringo, en zeker Dick.

   Ik denk dat ik weet waarom Thailand Blog een community geworden is… velen onder de lezers waaronder ik, en bv Gringo en Dick en nog andere auteurs leven hier, en vele anderen zijn hier al op verlof geweest.

   ik kwam vorig jaar naar hier, 6 weken vakantie, en ben behalve een paar weken België hier gebleven…

   Thailand is een verslaving, en dat zullen de meesten onder ons beamen.

   Het is hier zeker het perfecte land niet, integendeel. Als je hier woont word je geconfronteerd met vele problemen die je als toerist niet hebt, en waarvoor je een oplossing dient te vinden.

   Maar toen ik de eerste dag in Pattaya kwam, en ‘s avonds voor de eerst maal de verlichte baai, de verlichte boten en de naam Pattaya op de rotsen zag, was ik reddeloos verloren.

   Het begon al toen ik in Bangkok aankwam… ik die dacht dat Zaventem een grote luchthaven was… kom je terecht in een luchthaven 10 keer zo groot…

   Thailand overvalt je, omarmt je, het wordt een verslaving… bruist dag en nacht en zeker Pattaya van het leven… maar je kan het ook rustig aan doen op het platteland, zoals Isaan.

   Eens je er geweest bent, laat het je nooit meer los… soms zit ik op de middag een aperitiefje te drinken, en gewoon te genieten van iedereen die ik op straat zie… de mooiste vrouwen ter wereld, de ontelbare rijdende eettentjes… en dan denk ik: wat is het hier toch zalig, en lekker warm…

   Dat is wat Thailand Blog tot een community maakt, onze gemeenschappelijke verslaving voor het land… Het wordt je tweede thuis, en in mijn geval mijn thuis…

   En dat heb ik aan Thailand Blog te danken…

   BEDANKT !!!!!!

   Mvg… Rudy

   • Gringo zegt op

    Prachtig omschreven, Rudy, honderd procent met je eens!
    Je noemt mijn (bij)naam, maar wanneer zie ik je weer eens in Megabreak voor een drankje?

 10. dik otto zegt op

  hoi Peterr ook van mij felicitatie uit Rotterdam hoop je begin volgend jaar weer te zien

 11. Jan zegt op

  Gefeliciteerd. Ik lees elke dag jullie stukjes. Hoop in januari me in Hua Hin voor 3 maanden te vestigen.
  Thailandblog geeft me wel goede info. Ga zo door.

 12. Rob V. zegt op

  De reacties dragen ook bij, vooral de laagdrempeligheid als geheel:
  – Makkelijk leesbaar als een digitaal tijdschrift. Je kunt prima het blog dagelijks lezen en van genieten zonder actief deel te nemen.
  – Makkelijk kunnen deelnemen door laagdrempelige toegang: reacties zonder account. Op forums is dat toch een drempel, de introductie van Disqus hier wat op zich een mooi medium is, was denk ik mede daarom toch geen succes.
  – Het geheel pakket: goede sfeer, ruimte voor debat (binnen redelijke Off Topic marges en andere huisregels).

  Enige minpuntje: een enkele keer wil/wou ik een auteur of reageerder persoonlijk benaderen. Bijvoorbeeld om ergens dieper op in te gaan dan het blog toelaat. Dat is wat lastig omdat er geen “privé bericht” optie is en mailadressen gelukkig afgeschermd tenzij je die zelf plaatst. Zou wou ik jou eens een mail sturen maar zou niet weten hoe je te bereiken. En mijn eigen mailadres zet ik liever niet online. De redactie is uiteraard geen telefooncentrale dus die kan ook niet als tussenpersoon fungeren.

 13. Pieter zegt op

  Van Harte Gefeliciteerd, Khun Peter / Thailand Blog’

  Op naar de volgende 50 jaar!!

  Pieter Udon Thani

 14. Rene Martin zegt op

  Gefeliciteerd mensen en ik hoop dat jullie nog lang door zullen gaan want het blog is behalve informatief, prettig te lezen en soms ook proza. Succes voor de komende jaren……….

 15. Gerrie Q8 zegt op

  Beste Khun Peter, Dick en vele, vele anderen met dit 5 jarig bestaan. Ben er ook ingerold ondertussen, niet alleen als schrijver, maar ook als penningmeester van de stichting. Dit heeft niet alleen een hobby opgeleverd, maar ook een goede invulling van mijn vrije tijd. Op naar de 10 jaar en dan zien we wel verder.

  • han wouters zegt op

   Hi khun Peter,
   Ik weet uit het verleden dat als jij ergens je tanden in zet je er ook 100% voor gaat, zo ook dit blog. Echt een superhulpmiddel voor mensen die met vragen over thailand zitten.
   Proficiat
   Han

 16. Jan VC zegt op

  Van harte gefeliciteerd! Bedankt voor al jullie inspanningen. Hop naar de volgende 5 jaar. Lees jullie alle dagen met veel plezier! Jan enSupana

 17. Rudy Van Goethem zegt op

  Hallo.

  @ Khun Peter

  ………. PROFICIAT !!!!!! ……….

  Dankzij Thailand Blog heb ik Thailand leren kennen… heb een jaar lang alle columns gelezen, voor ik naar hier kwam… ik woon hier nu een jaar in Pattaya, heb hier mijn vrouw ontmoet, en wil hier nooit meer weg, en nog steeds lees ik elke dag elke column…

  Ook het eerste boekje was heel goed, en kijk al uit naar het tweede…

  Ik zou zeggen… doe zo verder… ik kijk elke dag uit naar een nieuwe Thailandblog.

  Mvg… Rudy.

 18. Marcus zegt op

  Van harte gefeliciteerd en ik hoop dat het bord lang zal blijven bestaan.

  Marcus

 19. Piet zegt op

  Felicitatie,s aan alle medewerkers , zonder Thailand Blog is /was het leven een stuk saaier
  Ik hoop dat jullie nog heel lang doorgaan , Proficiat .

 20. diditje zegt op

  Hartelijk proficiat met jullie verjardag.
  Hopelijk nog vele kaarsjes op de taart.
  Van harte.
  Diditje.

 21. Peter zegt op

  Van harte gefeliciteerd Khun Peter en alle medewerker

 22. Sir Charles zegt op

  Toen 5 jaren geleden kennis gemaakt werd met dit blog dacht ik, ach vast weer zo’n site door iemand opgezet die hevig verliefd is geworden op een Thaise schone en dus een site waarin alles wat Thailand aangaat verheerlijkt wordt en daarentegen alles wat Nederland aangaat afgekraakt behoort te worden oftewel zeg niets verkeerds over Thailand en gebruik gerust dit blog als schandpaal en als klaagmuur hoe slecht Nederland wel is.

  Ondanks er min of meer diverse ‘vaste’ schrijvers/reageerders zijn is dit blog ook geen ‘ons kent ons, ouwe jongens krentenbrood’ geworden waarin iemand in een reactie een andere mening kan hebben en dus bij voorbaat niet wordt weggehoond door een of meerdere uit dat ‘vaste groepje’.

  Kortom van harte gefeliciteerd en dat er nog vele jaren mogen volgen!

 23. Andre zegt op

  Ik wens Thailandblog en alle medewerkers een fijne verjaardag en hoop dat jullie nog heeeeel lang doorgaan.Ik lees het iedere ochtend met veel plezier.
  Groet; Andre Maijers

 24. Loeng Johnny zegt op

  Hartelijk gefeliciteerd met jullie blikken, plastic of houten (je mag kiezen, het is allemaal juist!) jubileum.

  5 jaar op en top zijn en blijven is een hele prestatie! Proficiat.

  Ik kijk iedere dag uit naar de nieuwsbrief!

  Met onderwerpen voor alle (toekomstige) expats uit de Lage Landen, want idd zowel voor Belgen als Nederlanders is er steeds wat bij!!

  Doe zo voort zou ik zeggen!!!

 25. Ernst zegt op

  Beste Khun Peter en iedereen die er aan meewerkt, wij leven in een sneelevende en oppervlakkige tijd. Het is dan wel heel bijzonder wanneer een blog 5 jaar bestaat. De Thailand Blog wordt bij mij als eerste gelezen.
  De geslaagde mengeling van informatie en leuke verhalen spreekt mij zeer aan. Daarom ook mijn gelukwensen aan de vele posters.
  Op 17 oktober 2014 kom ik, samen met mijn zoon, in Bangkok aan waar wij 2 weken verblijven. Het is de derde keer dat ik Thailand bezoek. In het verleden heb ik langere tijd in Thailand gewerkt. Ondanks dit gegeven heb ik steeds veel goede informatie en tips uit uw blog gehaald. Voor uw werk nogmaals mijn dank, gaat zo verder en van harte gefeliciteerd.
  Ernst uit Heerlen.

 26. loe zegt op

  Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal. Het lijkt mij een helse klus om dit dag in dag uit vol te houden.
  Grote bewondering ook voor Dick, die zich dagelijks door de Bangkok Post worstelt en het ook nog voor ons vertaalt. Het scheelt mij in ieder geval veel tijd 🙂

 27. Rina zegt op

  Proficiat aan alle medewerkers van deze Thailand Blog , ik kijk er alle dagen naar uit voor ze te lezen
  Ik zou zeggen doe zo voort

 28. Lieven Kattestaart zegt op

  Van harte gefeliciteerd met het vijfjarig bestaan. Ken zelf Thailandblog nog niet zo lang, maar wilde dat ik er eerder mee kennis had gemaakt. Khun Peter, Dick van der Lugt, en alle anderen, bedankt.
  Lieven.

 29. Hendrik zegt op

  Goedenavond, bij deze ook onze felicitaties aan Thailandblog . Nadat ik 16 maanden geleden naar Thailand ben verhuisd en nog net voor mijn vertrek uit Nederland een tablet kocht mij direkt weer heb aangemeld bij Thailand blog. Ook wij lezen elke dag het blog en is een vast onderdeel voor of na het eten.

  Hoop dit nog lang te kunnen doen, succes en op naar de 10 jaar. Groetjes hendrik en duang Ubon Ratchantani.

 30. John E zegt op

  Gefeliciteerd Thailandblog! En Thailandblog staat niet voor niets op mijn bureaublad. Complimenten voor alle medewerkers.

 31. colin de Jong zegt op

  Van harte Peter en nog vele jaren erbij en heb Thailandblog vanaf het eerste uur gepromoot in de Hoillandse Pagina, en nog steeds want ik gun ieder zijn succes.

 32. Alphonse zegt op

  Heel hard gefeliciteerd met de verjaardag voor
  Khun Peter en alle andere medewerkers
  van het eerste uur én de latere uren.

 33. dokter tim zegt op

  Als de staf van het Thai blog indertijd de Eurocrisis had aangepakt, waren we vijf jaren geleden al uit de problemen gekomen.

 34. Roelof Heikens zegt op

  Het klinkt misschien afgezaagd, maar ook mijn felicitaties.
  Een blog, of website bevat vaak verouderde informatie en wordt niet bijgewerkt. Vandaar dat ik dit als enthousiast Thailand reiziger heel erg goed vind. De artikelen, de antwoorden die je op vragen kan vinden en het open karakter van de site.
  Ik hoop nog mee te maken dat jullie 25 jaar bestaan. Niet dat ik zo oud ben, maar dat zou echt een mijlpaal zijn.
  Nog heel veel plezier en succes gewenst.

 35. janbeute zegt op

  Ook van mij uit gaande , al voor vele jaren wonende in Thailand met vele kennis en ervaring , mijn oprechte felicitaties met dit Holland Belgie webblog .
  Rest voor mij nog echter een vraag ??
  Wanneer is het echte feest , Jantje lust ook wel eens een biertje .

  Jan Beute .

 36. theo zegt op

  khun peter djokdee khrap jullie doen erg nuttig werk prachtig gewoon
  op naar de volgende 5 jaar

 37. Farang tingtong zegt op

  ขอแสดงความยินดี Thailand blog, en op naar de 10 jaar!

 38. Peter de Goede zegt op

  Hartelijk Gefeliciteerd, Khun Peter en alle medewerkers vanThailand Blog.

  Ik hoop dat we nog heel veel jaren ervan kunnen genieten.
  Er staan altijd leuke verhalen en nuttige informatie.
  Ik lees het elke dag en voel me dan een beetje in Thailand.

 39. Jack G. zegt op

  Van harte met deze mijlpaal. Thailand is voor mij op dit moment mijn vakantieland. Nog 2 weekjes en dan vlieg ik er weer heen. Als toerist kom je daar binnen met bepaalde vooroordelen en probeer je alles snel in een bepaald hokje te krijgen. Door het lezen van Thailandblog heb ik die mening hier en daar flink moeten bijstellen. Ik heb veel respect gekregen voor de mannen die een relatie zijn aangegaan met een Thaise partner. Nu is het al zo dat mannen komen van Mars en vrouwen van Venus en daar komt nu nog een andere traditie van leven en denken bij. Toch spat het geluk op dit blog regelmatig van de stukjes en de reacties af. Ook lees ik graag verhalen over vindingrijkheid van de Thaien. De 2 ‘brieven’ van een jongeman aan zijn ouders over zijn vakantie naar Thailand vind ik nog steeds de mooiste stukjes die ik hier heb mogen lezen. Ik hoop dat er ook eens een verhaal van een Thai/Thaise verschijnt over haar Farang die allerlei zaken totaal verkeerd aanpakt in haar/zijn ogen.

 40. NicoB zegt op

  Van Harte Gefeliciteerd met dit geweldige resultaat, dank voor al Uw moeite en inspanningen om Thailandblog zoveel gestalte te geven en dat al weer 5 jaar, prachtig. Elke dag zie ik uit naar Thailandblog, mijn felicitaties gaan ook uit naar een ieder die aan dit resultaat een bijdrage heeft geleverd, dat zijn ook de schrijvers.
  Eerst langdurig als vaste dagelijkse lezer enorm veel kennis opgedaan over Thailand in z’n algemeenheid en soms zeer specifiek, kan ik niet anders zeggen dan allemaal bedankt, ook de reageerders; langzaam meer betrokken geworden reageer ik ook nu en dan.
  Ga zo door en veel sukses daar mee.
  NicoB

 41. Freddy zegt op

  Uitstekende informatiebron voor mensen die in Thailand leven en voor diegenen die er op vakantie gaan.
  Proficiat en ga zo door !

 42. Jan zegt op

  Proficiat Thailandblog.
  Applaus met luide stamp voor dit stukje informatieve amusement.
  Jan Phuket.

 43. eddy zegt op

  Happy birthday dear khun peter en alle medewerkers
  Bedankt voor de vele informaties en ben blij dat ik lid ben van thailandblog
  Ik hoop dat thailandblog nog lang mag bestaan
  Succes nog in het voort-bestaan and may god bless you all

 44. Sjaak S zegt op

  Van harte gefeliciteerd met het vijfjarig bestaan. Ik lees bijna iedere dag (en heb ook vaak de behoefte om te reageren) op het blog. Ik lees nu ook wel vaker Thaivisa en soms eens een duits blog, maar er is geen enkel blog dat ook maar een beetje in de buurt komt van dit blauw medium. Het is nuchter, zonder veel poespas en vergeleken met andere blogs op een behoorlijk niveau. Er was een tijd dat ik een ander Nederlands blog las, maar daarop maakt zelfs de moderator grove spelfouten.
  Ik hoop dat jullie nog lang door blijven gaan…

 45. noah zegt op

  Al deze postings zeggen denk ik genoeg over het Thailandblog! Gefeliciteerd!

 46. Ruud O zegt op

  Proficiat mannen…ga zo door!

 47. Siamees zegt op

  Van harte g……….., Thailandblog het is nog altijd fijn om u te mogen lezen ga zo door.

 48. Peter Fly zegt op

  Gefeliciteerd en op naar de 10………..

 49. Hendrik Keestra zegt op

  Is inderdaad een ‘hartelijk gefeliciteerd’ waardig!
  Knap om het zo lang op deze goeie manier vol te houden.

  Complimenten en wens jullie goeie toekomst…!

 50. Bea zegt op

  Gefeliciteerd, lees jullie blad iedere dag. Ga zo door en bedankt voor al die uren leesplezier.
  Groetjes uit Hua-Hin.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website