Enige tijd geleden kondigde de redactie aan dat chatten, onder voorwaarden, toegestaan is op Thailandblog. Nu we daar wat ervaring daarmee hebben opgedaan en door voortschrijdend inzicht hebben wij besloten om bij lezersvragen een uitzondering te maken. Met andere woorden, bij lezersvragen is het niet (meer) toegestaan om te chatten. 

Wij hebben gemerkt dat vele reageerders niet ingaan op de lezersvraag en deze rubriek gebruiken om hun eigen mening te ventileren of uitsluitend te reageren op anderen. Dat is op zich prima, maar daar zijn de lezersvragen niet voor bedoeld. Een lezer die een vraag heeft is vooral geïnteresseerd in een antwoord op zijn/haar vraag en niet in een off-topic discussie of de soms moraliserende opmerkingen van anderen.

Vanaf nu gaat de moderator, reacties die niet ingaan op de lezersvraag, verwijderen. Daar geven wij ook geen toelichting op omdat wij hierboven de reden al hebben aangegeven.

Bedankt voor je begrip en medewerking.


» Laat een reactie achter


Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website