Voor een nieuwe tv-documentaire ben ik op zoek naar verhalen van mensen die hun ware liefde in het buitenland zoeken of hebben gevonden.

Het mag een liefde in verschillende stadia zijn. Het eerste aarzelende berichtje op internet, de spannende reis naar het andere eind van de wereld, de eerste keer oog in oog met elkaar, het plannen van het huwelijksfeest, al die onvergetelijke momenten willen we graag meemaken en laten zien. Net als de minder leuke kanten: de papierwinkel, het soms lange, bange wachten, het studeren en de toetsen…

Dus heb je je hart verloren in het buitenland en zou je dat willen delen, laat het me dan weten op [email protected]

5 reacties op “Gezocht: Nederlanders met een buitenlandse geliefde”

 1. ben hoefnagel zegt op

  hê hê eindelijk, veel mensen hebben een totaal verkeerd beeld van de thaise samenleving of de thaise mensen, werk hard brechtje, dan krijg je een goed programma.

  • kees zegt op

   Beste Ben
   denk je nu werkelijk dat zo een documentaire ook maar iets veranderd aan het beeld dat
   de Nederlanders hebben over de Thaise mensen.
   Vaak werkt het averechts.
   Er komen vaak mensen aan het woord die geen of weinig ervaring hebben met Thailand
   En al helemaal niet met een Thaise vrouw.
   Kijk maar eens hoe er op het TB word geschreven door dat soort gastjes.
   Ik heb er serieus over nagedacht om mijn leven met mijn Thaise vrouw we zijn 35 jaar getouwd. We hebben 4 kids. Op het TB te zetten.Als ik ervan overtuigd was dat het zou helpen om die onzin verhalen te stopen of dat ze eens nadenken voor ze iets zegen.
   Maar dat gaat niet werken daar ben ik wel achter.
   Groet Kees

 2. Lieven zegt op

  Er zijn al tientallen programma’s over gemaakt doch spijtig wordt het vaak gemarginaliseerd of de meest marginale figuren komen in beeld. Is het nu zo abnormaal wanneer mensen “elkaar” vinden?

 3. Koos Kleijberg zegt op

  In antwoord op U schrijven dat U een documentaire wil maken over het wel en wee van
  Nederlanders met Thaise vrouwtjes even het volgende ik geloof zo i zo niet dat een documentaire iets zal verandere aan de omgang van buiten landse mannen met Thaise meisjes,want eenieder blijft toch geloven dat hij de ware gevonden heeft.
  Ook ik was zo naief tot ik uiteindelijk tegen een al wat ouder vrouwtje aan liep waarmee ik nu al 4 jaar gelukkig mee getrouwt ben.
  Geluk is niet te koop maar dat moet langzaam groejen
  Wonen nu in de Isaan waar we het huisje wat zij bezat grondig aan het renoveren zijn.
  Verder hebben we zowat heel Thailand al rondgerijst en al heel veel gezien van dit prachtige land.
  Succes.

  • brechje zegt op

   Beste Bloggers,
   Dank voor jullie reacties. Er zijn veel vooroordelen idd. En een aantal van die vooroordelen snijden ook hout. Maar als tegenwicht zou ik graag een koppel aan het woord laten dat laat zien dat het ook anders kan. Het format is wel zo dat de liefde nog in een redelijk pril stadium verkeert.

   Ik hoor het graag!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website