Een avond uit eten wordt nog veel leuker als je kan genieten van een bijzondere ambiance zoals een spectaculair uitzicht. Dat kan in Pattaya bij Rimpa Lapin. Het restaurant heeft 4 verdiepingen waarvan er 3 tegen een klif aangebouwd zijn, zo heb je een panoramisch uitzicht op de zee en een deel van Pattaya.  

De locatie is dan ook uniek, je kan er je smaakpapillen verwennen in het uitsteken restaurant. Rimpa Lapin biedt een verscheidenheid aan gerechten waaronder Thais, Europees en visgerechten. Ook een aanrader voor een romantisch etentje tijdens de zonsondergang.

Rimpa Lapin ligt op ongeveer 24 kilometer van Pattaya stad op weg naar Sattahip vlakbij het Ocean Marina hotel, het restaurant is op doordeweekse dagen geopend van 16.00 uur tot 24.00 uur en in het weekend vanaf 15.00 uur tot 24.00 uur.

De prijzen liggen iets hoger dan gemiddeld en wil je een tafel buiten dan is reserveren wel aanbevolen: 038 235 515 of 084 4515 686

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website