‘Pattaya’, de Franse ‘Hangover II’ (video)

Door Redactie
Geplaatst in Bioscopen, Uitgaan
Tags: ,
4 juni 2016

Thailand werkt inspirerend bij filmmakers. Vooral de bestaande clichés doen het goed. In deze Frans film met de titel ‘Pattaya’, een soort remake van ‘The Hangover 2’, mogen de ladyboys dan ook niet ontbreken.

Wie nog steeds dubbel ligt om voorspelbare grappen kan deze film binnenkort gaan aanschouwen in de Thaise bioscopen. De film was in Frankrijk een redelijk succes en komt nu met Thaise ondertiteling zodat de Thai ook mee kunnen lachen.

Het verhaal gaat over twee Franse vrienden het grijze bestaan in hun troosteloze Franse wijk verruilen voor de neonlichten van het bruisende Pattaya, ‘s werelds hoofdstad van het sekstoerisme. En, om daar goedkoop te kunnen verblijven nemen ze uit hun woonplaats een blinde lilliputter mee, die gaat strijden om de World Championship Muay Thai Tournament voor dwergen.

Zoals gezegd een voorspelbaar rijtje komt langs in de film, zoals: Ladyboys, een aap, Go-go bars, een pingpong show en vul maar in. Kan je niet wachten om deze (on)gein te bekijken, dan kom je met de onderstaande trailer vast wat aan je trekken.

Video: Pattaya

Bekijk hier de trailer:

[youtube]https://youtu.be/YG87vkS3RFk[/youtube]

No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “‘Pattaya’, de Franse ‘Hangover II’ (video)”

  1. Slagerij van Kampen zegt op

    Met name de lilliputter zal in de smaak vallen bij de Thai’s. Met name in de Isaan ontbreken ze in geen enkele als komisch bedoelde voorstelling. Kreupelen, als man verklede vrouwen, het blijft dubbel liggen in de dorpjes en gehuchten! Vooral als je voldoende Lao Khao naar binnen hebt gegoten. Valt het toch tegen, dan begint men voor bij het podium een vechtpartijtje! Deze film zal ongetwijfeld een succes worden in Thailand!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website