Op 1 oktober 2023 opende de Myth Night Bar Beer Town zijn deuren in Pattaya (tegenover View Talay en naast de Night Bazaar) op de locatie van het oude Soi Made In Thailand. Dit gloednieuwe complex van bierbars werd al snel een hotspot in het spetterende uitgaansleven van de stad.

Het complex bestaat uit 50 openluchtbars, elk met een eigen unieke sfeer en inrichting. Bezoekers betreden het complex via de 2nd Road of via het einde van Soi Made en loopt door tot aan Soi Buakhao.

Myth Night Bar Beer Town is niet alleen een plek om te ontspannen en te genieten van een drankje, het is ook een ontmoetingsplaats voor mensen uit alle hoeken van de wereld. Het complex biedt een unieke combinatie van Thaise gastvrijheid, een breed scala aan bieren en een levendige sfeer, waardoor het een must-visit bestemming is in het hart van Pattaya’s nachtleven.

1 reactie op “Myth Night Bar Beer Town een nieuw beercomplex in het hart van Pattaya (video)”

  1. T zegt op

    Ben er al een paar jaar niet meer geweest maar het gebied rond Soi Buakhao word volgens mij steeds meer en meer het nieuwe Walking Street.
    Waar Walking Street zelf meer een plaats is om Chinese toeristen heen te lokken maar de meeste goede bars verdwenen zijn.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website