Rondreis Thailand (video)

Door Redactie
Geplaatst in Toerisme
Tags: ,
24 maart 2015

Een goede manier om Thailand voor de eerste keer te ontdekken is door het maken van een rondreis.

Wat is een rondreis?

Bij een rondreis bezoek je meerdere plaatsen of steden volgens een van tevoren bepaalt programma. Dit programma is opgesteld door de reisorganisatie en bekend bij alle deelnemers. Bij een rondreis hoef je zelf niets te regelen. De touroperator verzorgt de hele reis inclusief vlucht, accommodatie, vervoer en excursies.

Vrijwel alle rondreizen beginnen in Bangkok. Het programma bestaat meestal uit de beroemde brug over de River Kwai in Kanchanaburi, de steden Ayutthaya en Sukhothai en de stad Chiang Mai in het noorden.

Video van een rondreis

Deze alleraardigste video van een rondreis in 2012 kwam ik tegen op Youtube. Het geeft een goed beeld van wat je van een rondreis door Thailand mag verwachten. De smaakvolle muziek is van Coldplay. Bekijk de video hieronder:

[youtube]http://youtu.be/borY9uve1L0[/youtube]


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Rondreis Thailand (video)”

 1. Khun Chiang Moi zegt op

  Geweldig deze korte film, de meeste beelden herken ik om dat ik er ook geweest ben.
  Ik herken Doi Suthep in Chiang Mai, Het Koninklijk paleis Bangkok, het strand in Hua Hin, de Witte tempel Chaing Rai, de Floating Markt en nog meer. Ik kom al jaren in Thailand en als ik deze beelden zie wil ik zo weer gaan. Helaas ben ik net 4 weken terug dus zal nog even moeten wachten.

 2. ruud tam ruad zegt op

  Ja inderdaad, dit is een echte leuke korte film, waarin precies in is weergegeven, wat een rondreis Thailand inhoud. Het geeft een duidelijk beeld wat je te zien krijgt met een rondreis. Het is niet overdreven. Jaren terug hebben wij ooit twee rondreizen gedaan. Was voor ons de start van inmiddels 15 jaar Thailand bezoeken voor enige maanden.
  . Het is voor mensen die voor het eerst naar Thailand gaan een goede film over hetgeen ze te wachten staat. Geeft een beeld wat ze zo ongeveer krijgen. Iedere reis is anders, maar petje af.

  Ruud tam Ruad


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website