Geniet van een Thaise massage!

Door Redactie
Geplaatst in Thaise massage
Tags: ,
5 januari 2020

Wie naar Thailand op vakantie gaat kan het woord genieten bovenaan zijn bucket list zetten. Genieten van het lekkere eten, de warmte, de mooie stranden, de prachtige tempels en de vriendelijk bevolking. Wil je echt Thainess ervaren dan moet je ook een Thaise massage proberen.

Er zijn volop massagesalons in Thailand en of je nu kiest voor een voetmassage van een uur of een volledige traditionele Thaise massage voor je hele lichaam: het is altijd de moeite meer dan waard! Ben je in Bangkok bezoek dan de Wat Pho voor de traditionele Thaise massage. Health Land Spa heeft veel filialen in de hoofdstad en biedt een selectie aan massages en spa behandelingen met een hoge kwaliteit service. Laat jezelf eens lekker verwennen!

Voor een massageshop hoef je niet ver te zoeken je vindt ze in iedere straat. Zelfs op het strand kan je een ontspannen massage ondergaan. Je kunt kiezen voor een hoofd-, voet- of lichaamsmassage. Ga je voor het eerst en ben je niet erg avontuurlijk kies dan de eerste keer voor een voetmassage. Voor ongeveer 300 baht (€ 9,00), worden je voeten en onderbenen gedurende een uur lang zorgvuldig onder handen genomen.

Na afloop voel je jezelf als herboren. Alle vermoeidheid is uit je lichaam verdwenen. Wat een heerlijk land!


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website