Lezersvraag: Verhuisbedrijf van Pattaya naar Khon Kaen

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag, Thailand algemeen
Tags: ,
11 november 2017

Beste lezers,

Heb veel reactie’s gehad over verhuizen van Pattaya naar Khon Kaen, ook over een Duits verhuur bedrijf die in Pattaya gevestigd is. Die heb ik gebeld maar verhuizen niet naar Isaan, big move verhuisbedrijf die niet verhuist vanuit Pattaya alleen via BKK.

Inmiddels een verhuisbedrijf benaderd in BKK die vraagt 60.000 baht voor een truck, en of ik een een video of fotoserie wil van spullen. Nog een bedrijfje die met een normale pickup verhuist voor 10.000 baht, echter veel kan dan niet mee.
Verder zal alles opgestapeld worden op de Thaise manier. Oppassen voor beschadigingen dus.

Heeft iemand een adres van een verhuisbedrijf, met vervoer die groter is dan een pickup voor een redelijke prijs? Ik wil verhuizen eind februari, en zal zeker als nodig is grote dingen proberen te verkopen als ruimte in truck niet voldoet.

Bedankt voor misschien een tip of adres van een bedrijf.

Groet,

Robert


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

4 reacties op “Lezersvraag: Verhuisbedrijf van Pattaya naar Khon Kaen”

 1. bona zegt op

  Indien niemand weet heeft van een verhuisfirma, is het misschien mogelijk een vrachtwagen, open of gesloten, te huren met bestuurder of te besturn door een persoon met een geldig rijbewijs ?
  Dit zou wellicht heel wat voordeliger zijn. Iemand enig idee ?

 2. Ton zegt op

  Idee van Bona lijkt mij niet gek. In geval van breekbare en grotere objecten het liefst een truck met luchtvering en beweegbare laadklep. Overweeg om zelf goed in te pakken, blijf erbij als men de spullen in-en uitlaadt, overweeg transportschadeverzekering.

  Verhuisbedrijf: doen vooral internationale verhuizingen:
  Hong Kong Transpack
  59/44, Soi 26, Sukhumvit Road
  Bangkok 10110, THAILAND
  moeten wel vanuit Bangkok aan komen rijden, dus werkt wel kostenverhogend.
  TEL: 02-258 6827, 02-259 0088 EXT. 63

  Succes

 3. Jos M zegt op

  Robert, laat je vriend eens in Khonkaen info opvragen.
  Of de auto nu van KK naar Pattaya leeg rijd of andersom maakt toch niets uit?

 4. Khun Klahan zegt op

  Hoi robert,

  Ik heb 17 jaar (inter)nationaal gereden met de vrachtwagen en tevens bij verschillende verhuisbedrijven gewerkt waaronder inpakken/uitpakken, laden/lossen en transport.

  Vrachtwagens met luchtvering zul je weinig treffen hier in Thailand. Alles zelfs ook de opleggers zijn bladgeveerd. Vrachtwagens met laadklep is meestal voor de distributie…of die dingen betrouwbaar zijn vergeleken met de Nederlandse weet ik niet.

  Inderdaad goed inpakken en bubbeltjesfolie gebruiken voor grotere breekbare objecten. Dekens zou je weinig treffen indien je bij een verhuisbedrijf kan kopen. Dozen kun je ook dacht ik daar kopen maar heb begrepen dat de opslag ruimte verhuurders die ook hebben.

  Ik zou de vrachtwagen kunnen besturen maar heb geen Thaise rijbewijs voor motor, auto en vrachtwagen. Legaal mag ik wel werken hier in Thailand omdat ik Thais ben en in bezit ben van een BlAUWE ID kaart en ingeschreven in het BLAUWE Tabien baan van mijn moeder.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website