Minder treinen Schiphol in het weekend

Door Redactie
Geplaatst in Thailand algemeen
Tags: ,
6 februari 2014

Vlieg je het komend weekend van Amsterdam naar Thailand en reis je met de trein? Dan moet je rekening houden met vertraging. Vanaf vrijdagavond wordt er aan het spoor gewerkt waardoor er minder of geen treinverkeer mogelijk is.

ProRail werkt al geruime tijd aan uitbreiding en verbetering van de infrastructuur rondom Schiphol. Het spoor tussen Schiphol en Amsterdam wordt verdubbeld om de verbinding tussen Schiphol – Amsterdam – Almere en Lelystad te verbeteren. De werkzaamheden starten op vrijdagavond 7 februari om 22.00 uur. Maandagochtend 05.00 uur wordt het treinverkeer weer volledig hervat.

De NS zegt dat reizigers rekening moeten houden met extra overstappen. Ze kunnen gebruikmaken van bus en tram. De extra reistijd kan oplopen tot ongeveer een uur.

Omreizen

Vanaf vrijdagavond 22:00 uur rijden er minder treinen tussen Amsterdam CS en Schiphol en tussen Amsterdam-Zuid en de luchthaven.  Op zaterdag en zondag rijden er geen treinen tussen de stations Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Bijlmer Arena, Duivendrecht/Diemen Zuid en Schiphol.

Bron: NS


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Minder treinen Schiphol in het weekend”

  1. Lung zegt op

    Met de auto vind ik het goedkoper dan met de trein. Je kunt je auto daar parkeren voor een voordelige prijs, ze komen zelf je auto afhalen aan de vertrekhal sleuteltjes afgeven en klaar is kees. Elk zijn gedacht hé !!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website