Beste lezers,

Weet u een Thais/Engels vertaler te wonen in Chiangrai die voor ons een gesprek kan hebben met onze Thaise buren?

Er is geen ruzie maar waar het om gaat is een grote muur als afscheiding waarvan we niet weten of die muur van ons is of van hun, maar die vol zit met scheuren. Daarbij staat een enorme watertank wel van hun tegen de muur aan, heel veel bomen. Punt is dat er zoveel druk op de muur staat dat die kan instorten en samen met de watertank naar beneden aan tegen ons huis kan komen waarbij er instortingsgevaar van ons huis zeker aanwezig is.

Nu zijn we hier 4 maanden, de overige 8 maanden niet aanwezig, gebeurt zoiets zonder onze aanwezigheid moeten er niet aan denken.
Nu willen wij daarover praten met iemand die dit kan verwoorden naar onze Thaise buren, vandaar onze vraag.

Alvast bedankt voor uw aandacht en antwoorden.

Met vriendelijke groet,

Henk en Sonja

No votes yet.
Please wait...

5 reacties op “Lezersvraag: Wij zoeken een Thais/Engels vertaler in Chiangrai”

 1. Dick zegt op

  Ga eens langs bij Aye restaurant in CR. centrum tegenover ingang nightbazar..Aye haar man is Hollander en zij zal je best willen helpen..

 2. Steven zegt op

  Als je niemand 1-2-3 vindt…. probeer eens een middelbare school, daar is vast wel een Thai die het beroep van leraar Engels uitoefent.

 3. Paul Habers zegt op

  Beste Henk en Sonja,

  Mogelijk heb ik een nuttige suggestie. De decaan van de Chiangrai Universiteit is in Leiden rond 2013 afgestudeerd op space law en kan dus goed Engels (naast uiteraard Thai als zijn moedertaal).Ik weet niet of hij nog steeds daar decaan is (ons contact is verwaterd en zijn naam ben ik nu ook kwijt), maar zo ja dan heb je in ieder geval een betrouwbaar persoon, die wellicht wil helpen. Hij zal mijn naam denk ik nog wel kennen uit zijn Leidse tijd en een Thai project met de hill tribes.
  Succes.

  mvg,
  Paul

 4. hansman zegt op

  Ik woon in WiangNuea ( 15 minuten van CR) en mijn Thaise vrouw zou evt. kunnen helpen.

  • Sonja en Henk zegt op

   Hallo Hans,
   Bedankt voor je reactie, als je vrouw wilt helpen dat zou fijn zijn

   Met vriendelijke groet,
   Sonja en Henk


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website