teeflow / Shutterstock.com

Vandaag lanceert Booking.com een on-demand taxiservice in samenwerking met Grab. Hiermee krijgen gebruikers van de Booking.com-app toegang tot de grootste chauffeursdienst in 8 landen in Zuidoost-Azië.

Internationale reizigers in Cambodja, Indonesië, Maleisië, Myanmar, de Filippijnen, Singapore, Thailand en Vietnam kunnen via de app, diensten van lokale chauffeurs bestellen. Vaak zorgen problemen rondom lokale taal en valuta ervoor dat reizigers minder graag een lokale vervoersaanbieder gebruiken. Deze nieuwe samenwerking neemt deze zorgen weg.

Ieder jaar reizen er 130 miljoen mensen af naar Zuidoost-Azië, wie een taxi nodig heeft kan kiezen voor Grab:

 • Toegang tot miljoenen Grab-chauffeurs, waarmee internationale reizigers toegang hebben tot veilige, betaalbare en comfortabele transportmogelijkheden in Zuidoost-Azië.
 • Betalen via de app in de valuta van de gebruiker, zodat zorgen over onderhandelen over de ritprijs, taalproblemen en wisselkoersen tot het verleden behoren.
 • Klantenservice in de taal van de gebruiker, zodat ze weten wat ze kunnen verwachten en eventuele problemen kunnen oplossen.
 • Alle functionaliteiten op één plek – één overzichtelijke app geeft gebruikers volledige controle over hun accommodatie en reis, zodat het niet nodig is om onbekende apps te downloaden.
 • Snel en betrouwbaar, zodat reizigers minder tijd kwijt zijn aan het uitzoeken en plannen van hun reis en meer tijd hebben om te genieten.
 • Veiligheid, reizigers kunnen met een gerust hart achteroverleunen, want alle Grab-chauffeurs zijn geregistreerde partners die voldoen aan strenge veiligheidschecks.

Gebruikers van de Booking.com-app kunnen vanaf vandaag gebruik maken van de diensten van Grab in Singapore. Voor het eind van dit jaar is dat ook mogelijk in Indonesië en Thailand. Cambodja, Maleisië, Myanmar, Vietnam en de Filippijnen volgen begin 2020.

4 reacties op “Grab taxiservice nu beschikbaar in heel Zuidoost-Azië via de Booking.com-app”

 1. Leo Th. zegt op

  Grab doet het natuurlijk niet gratis, of de klant gaat meer betalen en/of de chauffeur houdt minder verdiensten over. Wellicht makkelijker voor gebruikers om vervoer te regelen maar tegelijkertijd weer wat minder ‘avontuur’.

 2. Nicky zegt op

  Ik heb grab taxi in het voorjaar voor de eerste keer geprobeerd. Eigenlijk beviel dit wel goed. In ieder geval in CM

 3. Jan Hoekstra zegt op

  Gebruik bijna altijd Grab motorbike. Goedkoper en ze zeggen bijna altijd “khap khun krab” als je ze betaalt en een groot voordeel, ze zijn nuchter. ‘s Nachts ook vaak “no meter” met de normale taxi’s. Ze hebben het er zelf naar gemaakt in Bangkok dat velen nu Grab gebruiken.

 4. Merel zegt op

  Iemand ervaring met grab vanaf Suvarnabhumi airport?


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website