Projectontwikkelaar de Enrich Group uit Bangkok investeert voor 1,5 miljard baht in een hotel en condo’s op Petchkasem Road in Hua Hin nabij het BluPort Hua Hin Resort Mall.

Het project omvat een hotel met 150 kamers en een laagbouwcomplex met condo’s. De start van de bouw is gepland voor volgend jaar en zal in 2020 worden afgerond. Het project wordt beheerd door Dusit International en Plus Property Co. De Dusit Group gaat het hotel exploiteren onder het dusitD2 Hua Hin-merk en Plus Property wordt de beheerder van dusitD2 Residence Hua Hin.

De opening van het 620 miljoen baht kostende hotel wordt voor het eerste kwartaal van 2020 gepland. Het hotel omvat een restaurant, fitnesscentrum, zwembad en een bar op het dak. De doelgroep zijn voornamelijk wat jongere vakantiegangers.

In het te bouwen condominium wordt 820 miljoen baht geïnvesteerd. De prijzen voor een condo zijn vanaf 1,9 miljoen Baht.

3 reacties op “Enrich Group bouwt hotel en condo’s in Hua Hin”

 1. Ben Korat zegt op

  Pfffff en ik maar denken dat ik goed bezig bent met 75 appartementen in Korat voor 15 miljoen hahaha.
  Zal nog wel wat bij komen tijdens de bouw maar al zou dat nog eens 15 miljoen zijn dan heb ik nog steeds een koopje zo te zien.

  • Rolf zegt op

   Koop of huur ?

   • Ben Korat zegt op

    Huur maar het zijn maar 1 kamer appartementjes


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website