Zonsondergangen in Thailand (video)

Door Redactie
Geplaatst in Thailand video's
Tags: , ,
6 februari 2022

In Thailand kan je genieten van prachtige zonsondergangen in deze schitterende video kan je daar van meegenieten.

Dick Koger schreef in het verleden al eens wat over de prachtige zonsondergangen in Thailand:

“Even over zessen begon een prachtig tafereel. Aan de horizon waren kleine wolken met oranjegele randen. De eilanden staken scherp af tegen het felle licht. Links van de plaats, waar de zon zich verschool achter de wolken. Rechts zagen we afwisselend blauwe luchten en oranje vlakken. Toch waren deze beelden niet uitzonderlijk, hoe mooi ze ook waren. Schuin boven ons hing een uitgebreid laag egaal wolkendek en dat werd op een gegeven moment roodroze. Vervolgens werd dit fel oranje en daarna roodpaars. Het geheel had iets sinisters, vooral, omdat die kleurverandering zich in een minuut of vijf voltrok. Daarna verdween de kleur oranje ook snel van de horizon en werd het donker.

We waren beiden lange tijd sprakeloos en konden daarna alleen maar uitbrengen, dat we zoiets moois nog nooit gezien hadden. Jammer dat dit zo moeilijk in woorden te vatten is. Wel was duidelijk, dat, wanneer een schilder een natuurgetrouwe afbeelding zou maken, dit vermoedelijk kitsch genoemd zou worden. Het was onwerkelijk mooi. Achteraf heel spijtig dat ik toen geen camera bij me had, want ik had het graag laten zien.”

In deze video zie je time laps beelden van zonsondergangen in o.a. Phuket, Koh Phangan en Koh Tao.

Video Cloud Runner

Bekijk de video hieronder:

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website