Thailand experience (video)

Door Redactie
Geplaatst in Thailand video's
Tags:
13 mei 2019

Thailand is het vakantieland bij uitstek. Met een kustlijn van 3.219 km, honderden eilanden en een heerlijk klimaat een echt vakantieparadijs.

De bevolking van Thailand staat bekend als vriendelijk, gastvrij, beleefd en respectvol. Voor velen de belangrijkste reden om voor een Thailand-vakantie te kiezen. Dat doen maar liefst 180.000 Nederlandse toeristen ieder jaar. Populaire plaatsen voor vakantiegangers zijn onder andere Bangkok, Pattaya, Phuket, Chiang Mai en Koh Samui.

De stranden van Thailand zijn wereldberoemd en een reden om voor een Thailand-vakantie te kiezen. Sommige behoren zelfs tot de mooiste in de wereld en slepen jaarlijks prijzen in de wacht. Zoals de eilanden Phuket en Koh Samui. Het is hier heerlijk vakantie vieren: zonnen, zwemmen, snorkelen en duiken.

Wil je meer redenen weten waarom je voor Thailand moet kiezen en even wegdromen bij mooie beelden? Bekijk dan de onderstaande video.

Video: Thailand experience

Bekijk hier de video:

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website