Thailand 2015 Aftermovie (video)

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Thailand video's
Tags: , ,
14 september 2015

Hoi Thailandblog,

Wij hebben na onze reis door Thailand een aftermovie gemaakt en we zouden het ontzettend leuk vinden als jullie deze zouden willen delen om hopelijk nog meer mensen enthousiast te maken over Thailand.

Jade ging voor 23 dagen naar o.a. Bangkok en Chiang Mai. Deze video is voor het grootste deel gefilmd met een Gopro Hero 4.

Bekijk de video en wordt net als Jade enthousiast over het mooie Thailand.

Video: Thailand 2015 Aftermovie

Bekijk hier de video:

[youtube]https://youtu.be/DKNxIphF3-E[/youtube]


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Thailand 2015 Aftermovie (video)”

  1. frans zegt op

    leuke samenvatting. dat thailand veel te bieden heeft is duidelijk, ook in de isaan.(minder toeristisch bekend nog) hoop dat iedereen genoten heeft van de vakantie in goede gezondheid en veiligheid.

  2. Maarten zegt op

    Thailand sinds april 2015 via fox de mooiste land die ik heb gezien, ga er over 8 weken weer naar toe, naar mijn vriendin wacht op mij, ja nederland heb ik nu wel gehad, en in ieder land is het wel wat, maar de natuur, chang mai, mooie watervallen, cha am. hua in maakt niet uit veel te zien en de mensen zijn erg vriendelijk, is heel wat anders zoals Turkije waar de mensen in de winkels aan je arm trekken, thailand here i com, en trouwens mooie reportage,


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website