Thaise vrouwen behoren tot de mooiste ter wereld. In deze video worden de schoonheidsgeheimen van Thaise vrouwen onthult.

Michelle Phan, geeft Thaise schoonheid- en make-up tips. Ze vertelt dat ze een geweldige tijd in Thailand heeft gehad. Daar heeft ze veel geleerd van de Thaise wijze van natuurlijke huidverzorging, zoals een stoombadje van lemongrass en het gebruik van Papaja. Tevens geeft ze tips voor het opbrengen van make-up.

 

 

[youtube]http://youtu.be/dKg_1pHI7VQ[/youtube]

3 reacties op “Thai Beauty Tips (video)”

 1. Johnny zegt op

  Ja er zijn wel mooie vrouwen in Thailand, maar denk nu niet dat je overspoeld word met deze beauties. Als ik het schoonheidsgehalte per plaats moet beoordelen, zie ik toch duidelijk mee schoonheden in Pattaya voorbij komen dan in mijn eigen dorp. LOL.

  Laatst zag ik nog een dame die een handkar ging verplaatsen, met behulp van haar brommer. De oplossing was op met haar toot jaij op de duwstang van de handkar te gaan zitten, om vervolgens weg te rijden. Er was wel een bepaald gewicht nodig om die duwstang op zijn plaats te houden 😉

  De mooie meiden, slecht enkele, zitten op de locale universiteit. That’s it. De rest is niet mooi, zoals het filmje omschrijft. Ik heb zelf ooit eens geopperd dat de mooie versie van de Thaise dames allemaal in de grote stad zitten.

  Er zijn dames die elke dag moeite doen om er goed uit te zien, doch ik heb mijn vrouw nog nooit met een papajasalade op d’r gezicht gezien. Ik zal het recept direkt door sturen, LOL.

  1 ding wil ik zeker kwijt; als de Thaise dames vergeleken mogen worden met de farang dames, dan zijn sommige op hun 50 tigste nog steed jong. Nananana

 2. Robert zegt op

  Nou Johnny, volgens mij woon je dan echt op de verkeerde plek. Mijn kantoor hier in BKK valt het best te omschrijven als ‘babe o’rama’, en als je ziet wat de dames dragen op kantoor…in Amerika zouden sommigen gearresteerd worden voor prostitutie denk ik dan. Even koffie halen aan de overkant…kom tenminste 3 prachtige meiden tegen op die route. Even de bank in om wat zaken te regelen…de meest mooie meiden achter het loket. Helaas een keer eerste hulp in het ziekenhuis…alsof ik op de set van een soft porno film was beland, en dan overdrijf ik niet.

 3. Johnny zegt op

  Je zegt het al BKK. Daar lopen onze mooie meiden ook zeker??? ahahhaha…. nee hier is het niks.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website