A Taste of Thailand (video)

Door Redactie
Geplaatst in Thailand video's
Tags: , , ,
1 juni 2015

Het is weer eens tijd voor een toeristische video over Thailand. Steeds meer reizigers zijn dankzij de digitale techniek in staat om leuke filmpjes over Thailand te maken. Deze video’s geven vaak een goed beeld van wat Thailand als vakantieland te bieden heeft.

In deze video, gemaakt door Kareem Farhan, zie je de beelden van zijn reis van Bangkok naar Kanchanaburi en van Ratchaburi naar Koh Tao en Koh Phangan. Het geheel is vastgelegd met een Canon EOS 700D en de GoPro HD Hero 3. Muziek is van Seinabo Sey – Younger (Kygo Remix).

Video: A taste of Thailand

Bekijk hier de video: [vimeo]http://vimeo.com/92730898[/vimeo]


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “A Taste of Thailand (video)”

 1. Pim zegt op

  Leuke promotie voor Thailand .
  Enkel walgelijk dat er ook een opname van de tijgertempel bijzit .
  Mijn advies is kort ,blijf daar vandaan geachte toerist .

  • BerH zegt op

   en ook het rijden op een olifant is walgelijk. ook niet doen

   • Jan van Kranenburg zegt op

    Helemaal met Pim En Bert eens! Vooral olifanten hebben een lijdensweg afgelegd voor ze zover zijn dat ze veilig toeristen kunnen vervoeren. Wat niemand weet en ook niet verwacht is dat de huid van een olifant op de rug juist het kwetsbaarst is. Kun e nagaan wat dat beest voelt met twee volwassenen bovenop zich. De mahuds die vroeger met olifanten werkte zaten niet voor niets in hun broekje vlak achter de oren. Geen zadel! Dus alsjeblieft: niet doen, niemand, dan houdt het vanzelf een keer op!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website