Erg leuk is deze 360 graden video van Nakhon Si Thammarat. Het is de naam van de provincie maar ook van de stad in Zuid-Thailand. De provincie is dun bevolkt en het toerisme staat nog in de kinderschoenen.

Er is een groot nationaal park met talloze prachtige watervallen en de provincie beschikt over bijzondere stranden. Stranden, waarvan je wel eens droomt met palmbomen die sierlijk tegen de heldere blauwe hemel afsteken, de turquoise zee die over je voeten kabbelt en helemaal voor jou alleen.

Omdat het toerisme nog maar weinig ontwikkeld is, worden resorts en bungalows erg goedkoop aangeboden. een buitenkansje voor mensen die gruwen van het massatoerisme en ook het authentieke Thailand willen ontdekken.

Video: Nakhon Si Thammarat in 360 graden

Bekijk hier de video:

1 reactie op “Nakhon Si Thammarat in 360 graden (video)”

 1. bert zegt op

  Heb wat info voor geïnteresseerden:
  Goed bereikbaar per spoor en binnenlandse vlucht (NOK air en Air Asia)
  De streek staat bekend om de kweek van de zwaluwnesten. Er is een heel dorp vol met deze nesten; weet even de naam niet meer.
  In de stad paar kleine hotels en restaurants. Wel goed overigens. Voor de jongeren: er is ook een discotheek en een McDonalds.
  Diverse massagesalons, maar zodra ze een blanke zien, mag je raden wat ze als eerste vragen. Ondanks dat er happy in de vraag voorkomt word ik er niet blij van.
  Net buiten de stad groot, modern hotel. Tegenover Lotus shopping mall. Naam is vrijwel hetzelfde: Twin Lotus.
  Onze kleinzoon woont bij Chien Yai. Als je daarvandaan naar zee rijdt, tref je een leuk, authentiek vissersdorp aan.
  De tempel is ook zeker een bezoek waard.
  De rest gaf het filmpje al een beetje aan: mooie natuur, veel kleine watervallen.
  Wel moet je goed op de regen letten: Vaak staat het water enorm hoog en is reizen onmogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website