De heuvels van Loei (video)

Door Redactie
Geplaatst in Thailand video's
Tags: ,
16 juli 2015

De provincie Loei grenst in het noorden aan Laos, vanuit hoofdstad Bangkok ben je er met een binnenlandse vlucht binnen een uurtje. Loei behoort tot de regio die ook wel Isaan wordt genoemd. Landbouw is de belangrijkste economische activiteit in deze regio.

Reizigers trekken vaak naar het noorden van Thailand als ze even genoeg hebben van het strandhangen op de idyllische eilanden. De Loei provincie is een geweldige plek om een andere kant van Thailand te ontdekken. In Loei kun je prachtige hikes maken door het heuvelachtige landschap terwijl je van de kleurrijke flora en fauna geniet.

Reis af naar de top van de Phu Pa Po om het geweldige uitzicht op de Mount Fiji-achtige Phu Ho heuvel te bewonderen, of bezoek een van de kleurrijke tempels. Vanaf Bangkok vlieg je er met een uurtje naartoe, maar je kunt natuurlijk ook de trein pakken.

Video: De heuvels van Loei

Bekijk hier de video:

[vimeo]https://vimeo.com/132818591[/vimeo]


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “De heuvels van Loei (video)”

  1. Lowi zegt op

    Phu Rua en Phu Kradung zijn er ook vlak in de buurt en vanaf de top ook prachtig uitzicht.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website