Een maand in Thailand (video)

Door Redactie
Geplaatst in Thailand video's
Tags: ,
1 september 2015

In deze vakantievideo zie je de beelden van toeristen die een maand in Thailand verbleven. Ze bezochten Bangkok, Chiang Mai, Ayutthaya, Pattaya, Koh Tao, Krabi, Phi Phi en Phuket.

Een vakantie in Thailand is iedere keer weer een verrassing. Vooral omdat Thailand één van de meest boeiende bestemmingen in Azië is. De eeuwenoude cultuur en tradities zijn op zich al bijzonder.

Thailand is naast een interessante bestemming, ook relatief goedkoop. Een Thailandvakantie hoeft daarom niet veel te kosten. Niet voor niets is Thailand ook een populaire bestemming onder budgetreizigers zoals backpackers. Een vakantiebestemming waar jong en oud zijn plezier kan vinden. Mooie stranden en prachtige accommodaties. Hotels voor ieder budget. Een vakantie in ‘het land van de glimlach’ staat garant voor een onvergetelijke ervaring.

Video: Een maand in Thailand

Bekijk hier de video:

[vimeo]http://vimeo.com/106552401[/vimeo]


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website