Eddy ging twee maanden backpacken in Azië en filmde zijn reis met een GoPro en een drone. Het mooiste van zijn Thailand reis zie je hier.

Backpacken in Thailand is erg populair onder jongeren. Dat komt door de vele bezienswaardigheden, het gevarieerde landschap en de voordelige prijzen. Reizen in Thailand gaat gemakkelijk en snel dankzij de relatief goede infrastructuur. Je hebt de keuze uit vliegtuig, trein, bus, boot, auto, tuk-tuk en motorbike.

De enorme keuze uit goede en betaalbare accomodaties maken dat Thailand ook voor de budget backpacker een prima keuze is. Vanuit Thailand kan je met je rugzak eenvoudig de buurlanden bezoeken, zoals Myanmar, Cambodja, Laos en Vietnam.

Backpacker Eddy filmde zijn reis in Thailand en je kan zien waarom Thailand nog steeds in de top 3 staat van iedere backpacker.

Video: Het beste van Thailand backpacking

Bekijk hier de video:

3 reacties op “Het beste van Thailand backpacking (video)”

 1. gerard zegt op

  prachtige film…..ga door zo…succes.

  • Stan zegt op

   Tof, héél tof!!!! Proficiat!

 2. Ivo Charle zegt op

  Top, heb genoten van jullie video.Ook al ben ik er 20x geweest.

  Mooi en jullie hebben het grotendeel van Thailand ontdekt.
  Het zuiden (Phuket / Ko Chang en Ko Lipe) is vooral ook de moeite , maar is misschien voor jullie volgende reis… De reismaanden waren ook de beste ik was er ook die maanden Feb 2017. De beste maanden zijn inderdaad Jan/Feb en maart.
  Succes verder en bedankt. Ivo


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website