Ao Nang Boat Tour (video)

Door Redactie
Geplaatst in Thailand video's
Tags: , , ,
21 maart 2022

De provincie Krabi ligt in het zuiden van Thailand aan de Andaman Zee. Het is de thuisbasis van enkele adembenemende landschappen en vergezichten. In deze video zie je de stranden bij Ao Nang.

Vooral de typerende begroeide kalkstenen rotsen die hoog boven de zeespiegel uittorenen zijn schitterend om te zien. Krabi heeft daarnaast prachtige stranden, idyllische eilanden maar ook een hartelijke, gastvrije bevolking. Dit alles zorgt voor een onvergetelijk verblijf in dit tropische paradijs.

Als je in de buurt van de stranden en uitgaansgelegenheden wilt verblijven is Ao Nang een goede keuze. Ao Nang is eigenlijk een lange weg die zich, door zijn ligging naast het strand, uitstrekt in een U-vorm. Het strand zelf is leuk genoeg. Mocht je toch iets anders willen, dan kun je terecht bij een aantal andere prachtige stranden. Deze liggen op 10 minuten varen van Ao Nang. ’s Avonds hangt er een zeer ontspannen sfeer in Ao Nang. Bij een aantal zeer goede restaurants en leuke plekken kun je genieten van verfrissende drankjes.

Video Ao Nang Boat Tour

Bekijk hier de video:

1 reactie op “Ao Nang Boat Tour (video)”

  1. Hugo zegt op

    Leuke video, ga er in Juli naar toe, regentijd,maar hoop dat de neerslag mee valt.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website