Thailand staat bekend als een land waar je voor weinig geld kan verblijven en juist daarom is het populair bij onder andere backpackers. Toch heeft deze oosterse parel ook een andere kant en is bij uitstek een bestemming voor degene die juist voor luxe kiezen.

Een reden temeer voor het Thaise toeristenbureau om ook deze kant van Thailand te belichten met een sfeervolle video. Uitgaan, eten, shoppen, vakantie vieren, golfen, met een jacht de zee op. Je noemt het maar en het behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard hangt daar een prijskaartje aan. Dat zal voor sommigen onder ons geen bezwaar zijn want wie het breed heeft, laat het breed hangen.

Mocht je iedere dubbeltje moeten omdraaien, dan kan je toch ook even genieten van de mooie beelden in deze video.

Video: Amazing Thailand Luxury: where life rules everything

Bekijk hier de video:

[youtube]https://youtu.be/Q_4zbv2v2XA[/youtube]

1 reactie op “Amazing Thailand Luxury: where life rules everything (video)”

  1. Rick zegt op

    Prachtig filmpje en ja alles kan in Thailand van peperduur tot relatief goedkoop maar spotgoedkoop kan ik het de laatste jaren toch niet meer noemen de prijzen zijn denk ik in veel gebieden van o.a. Bangkok en Phuket even duur of duurder als vakantieoorden in Europa zoals Bulgarije en Turkije.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website