Een bijzonder ritje met de Thaise spoorwegen: van Bangkok naar de Pa Sak Jolasid Damin in Lop Buri. 

Et is nu zelfs een speciale weekenddienst van 16 november tot eind januari. De trein vertrekt elke zaterdag en zondag om 7.10 uur op het station Hua Lamphong. Je arriveert om 11.32 uur bij de dam. De terugrit is om 15.30 uur. De treinreis kost 290 baht voor kinderen en volwassenen in de derde klas en 490 baht in de air-conditioned tweede klas rijtuigen.

De trein stopt onderweg bij elf stations en eindigt bij Rodfai Loynam floating railway uitzichtpunt van het station bij de dam.

Video: Treinritje naar Lop Buri over de Pa Sak Jolasid Dam (video)

Bekijk hier de video:


» Laat een reactie achter


Rating: 5.00/5. From 4 votes.
Please wait...

1 reactie op “Thailandbog tip: Een treinritje naar Lop Buri over de Pa Sak Jolasid Dam (video)”

  1. Marc Dalle zegt op

    Pas wel op, de trein rijdt niet het gehele jaar door. Wel zijn er de lokale treinen Saraburi – Bua Yai Junction (en Ban Phai – Khon Kaen)van de gewone dienstregeling die dit traject aandoen zonder de toeristische fotostop op de dam. Enkele jaren geleden waren die SRT toeristischedaguitstappen er nog wel. Misschien probeert men met deze trein uit BKK de draad opnieuw op te nemen. Als spoorwegfanaat kon ik uiteraard dit traject niet links laten liggen….


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website