Je kan natuurlijk overnacht in een sterren hotel met een 13 in een dozijn hotelkamer. Iets meer avontuurlijk kan het ook bijvoorbeeld in het karakteristieke en authentieke Athithara guesthouse in Ayutthaya.

Het bijzondere aan deze accommodatie is dat het verblijf en de kamers in de klassieke Thaise stijl is gebouwd en ingericht. De faciliteiten zijn dan ook beperkt. Zo moet je douche en toilet delen, echter daar krijg je wel een unieke beleving voor terug.

Athithara homestay ligt direct aan de Chao Praya rivier in het oude stadscentrum en op slechts 700 meter van de Chaiwatthanaram tempel en op minder dan drie kilometer van de Mahathat tempel. In het huis zijn zes gastenverblijven allen in de authentieke Thaise stijl. Aan de Chao Praya rivier ligt een terras waar je vooral ‘s avonds kan genieten. De kamers hebben gratis internet, airconditioning, een flatscreen TV en een koelkast.

Ayutthaya heeft een indrukwekkende geschiedenis en was van de 14e tot 16e eeuw een welvarend koninkrijk. Deze stad was ooit de hoofdstad van Siam. In 1767 werd de stad verlaten na verwoesting door de Birmezen. In deze historische stad aan de rivier vind je de spectaculaire en indrukwekkende overblijfselen van eeuwenoude tempels.

Meer informatie en boeken: Athithara guesthouse in Ayutthaya


» Laat een reactie achter


Rating: 5.00/5. From 4 votes.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website