(PUP THAILAND / Shutterstock.com)

Voor een leuk avondje uit in Hua Hin zijn zowel de Cicada market en Soi 88 beide een aanrader. Hopelijk kunnen we er dit jaar weer van genieten.

De Cicada markt is een begrip in Hua Hin. In tegenstelling tot de vele lokale markten die in het teken staan van verswaren en kleding, onderscheidt deze markt zich duidelijk van anderen. Je vindt hier geen vers fruit of vis. Nee, deze markt heeft duidelijk een artistiek doel. Je koopt hier cadeauartikelen, kunst, decoraties, mode en handwerk, gemaakt door creatievelingen en kunstenaars. Maar er is meer, de markt biedt ook inspiratie voor creatieve geesten zo worden er workshops gegeven, zijn er tentoonstellingen en kan je voorstellingen bekijken met dans, muziek en beeldende kunst.

Soi 88

Soi 88 oftewel Baan Ka Pon, net over de spoorweg, is een bekende locatie in Hua Hin. Het is soort groot openlucht restaurant met veel kraampjes die verschillende gerecht bereiden. De prijzen  voor het streetfood zijn redelijk en je hebt de keuze van Thais tot Europees eten. Er is iedere avond een gratis opgetreden van verschillende bands, helaas soms wel met een (te) hoog volume.

Ingezonden door Arnold

Video: Cicada market en Soi 88 in Hua Hin

Bekijk hier de video:

Ingezonden door Arnold


» Laat een reactie achter


Rating: 5.00/5. From 4 votes.
Please wait...

5 reacties op “Lezersinzending: Video van Cicada market en Soi 88 in Hua Hin”

 1. Oean Eng zegt op

  Hoi,

  Dat zijn geen beelden van Soi 88 maar van Baan Khun Por, wat inderdaad ongeveer het enige is, wat er in soi 88 is. Tegelijk wel een mega gebueren daar. Spelen regelmatig Thaise Top bands. Must see.

  http://www.bkp-foodcourt.com/bkp/Default.aspx
  http://bkp-hotel.com/

 2. ralph burggraaff zegt op

  Baan ka pon in Soi 88 vond ik heel leuk en werd mijn favoriete plek in de avond. Weet iemand of zoiets er ook is in Pattaya?

 3. Stan zegt op

  Een kilometer noordelijker van Baan Khun Por ligt nog zo’n openlucht foodcourt, Pae Mai, aan de andere kant van het spoor bij soi 68. Iemand daar wel eens geweest en is het aan te raden?

  • jan zegt op

   ook een leuk foodcourt ,iets minder harde muziek maar ook heerlijk eten

 4. Hans Bos zegt op

  Jan, ik weet niet wanneer je er voor het laatst bent geweest, maar Pae Mai is op sterven na dood. De meeste stalletjes/restaurantjes zijn dicht, vaak verhuisd naar de foodcourt naast de Big C aan Pala U Road.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website