Een leuke dagtrip vanuit Bangkok is een bezoek aan het Erawan National Park in Kanchanaburi. Het natuurpark is vooral een trekpleister dankzij de vele watervallen.

Je zult verbaasd staan over de schoonheid van de provincie Kanchanaburi, zo vindt je er woeste rivieren, romantische watervallen, dicht begroeide heuvels en wilde dieren in de tropische jungle.

Neem zeker je zwemkleding mee als je naar de watervallen gaat. Er zijn verschillende mogelijkheden om heerlijk te badderen. Het water is zo helder dat je ook nog honderden visjes kan spotten.

Vooral de waterval met 7 niveaus is in trek. Je moet wel goed ter been zijn. Want het pad naar boven is ruim anderhalve kilometer lang en een behoorlijk klim over het glibberige pad. Neem daarom stevige wandelschoenen mee. Onderweg zie je misschien ook wel aapjes die er in het wild leven.

  • Locatie: Erawan National Park op 60 kilometer van Kanchanaburi.
  • Openingstijden: Iedere dag geopend van 07:00 – 16:30 uur.

» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website