Een nacht in de gevangenis

Door Joseph Jongen
Geplaatst in Hotels, Thailand tips
Tags: , ,
4 februari 2018

Heb je er ooit aan gedacht nog eens in de gevangenis terecht te komen? In Bangkok is dat snel voor je geregeld.

Een echt grote misdaad hoef je daarvoor niet te plegen. Wat je dan wel op je geweten moet hebben? Niets helemaal niets. Als gewone fatsoenlijke burger kun je het in Bangkok gewoon eens meemaken in ‘Sook Station’, een hostel met de uitstraling van een echte gevangenis.

Bij het inchecken ontvang je een zwart-wit gestreept gevangenispak plus een muts in hetzelfde design. In plaats van een sleutel krijg je een persoonlijk gevangenisnummer toegewezen waarmee je, als je tenminste braaf bent, de gevangeniscel kunt verlaten.

De cel bevat een stapelbed voor twee personen. De schemerig betegelde badkamer is gemeenschappelijk maar op het dakterras staat in de buitenlucht een bubbelbad. Daarbij hoef je niet enkel op water en brood te leven want er is ook een restaurant aanwezig.

 
De ‘gevangenis’ is vlakbij het BTS station Udom Suk gelegen en voor ongeveer 30 euro kun je eventueel je vriendin eens de stuipen op het lijf jagen door te stellen dat je voor begane misdaden nog een nacht in de gevangenis moet doorbrengen. Vraag haar vervolgens om met je mee naar de gevangenis te gaan om jouw lijden te verzachten.

Wellicht is het ook een prima manier om van je vriendin af te komen.

Blijkbaar lopen er toch nog wel wat zwakbegaafde lieden rond want volgens goed ingelichte bron is de gevangenis steeds goed bezet.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Een nacht in de gevangenis”

  1. snelle japie zegt op

    nooit van het bestaan geweten, grappig! je vind altijd weer wat nieuws in bangkok.

  2. Oean Eng zegt op

    Cool! Dus alleen zwakbegaafde lieden vinden dat?

  3. Frans Nico zegt op

    Ik vind het toch niet zo’n zwak begaafd idee om van je vriendin af te komen….


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website