Coconut Island bij Phuket

Door Redactie
Geplaatst in Eilanden, Thailand tips
Tags: , ,
30 juni 2019

Coconut Island ligt op ongeveer 2 kilometer van Phuket in het oosten en is een satellieteiland van Phuket. Kokos Eiland heeft een oppervlakte van ongeveer 2620 rai en het eiland, je kan het al raden bestaat voornamelijk uit  kokosnootplantages.

Er zijn twee pieren op het eiland. De pier (Laem Hin) aan de westkant van het eiland is bestemd voor toeristenboten. Er is nog een pier in het Noorden maar dat is een vissershaven.

Bezoekers van Kokosnoot-eiland  kunnen vanaf Phuket met de boot naar het eiland. Een stukje verder varen naar de nabijgelegen eilanden, zoals Rang Yai Island, is zeker ce moeite waard. Het eiland heeft prachtige schone witte stranden.

Op Coconut Island zelf is een mangrove bos en je kan zien hoe vissers er leven. Daarnaast heeft het eiland ook prachtige stranden.


» Laat een reactie achter


1 reactie op “Coconut Island bij Phuket”

 1. Peter zegt op

  1 maand geleden dit eiland bezocht. Er is één groot resort (The Village) waarbij een 24/7 watertaxidienst zorgt voor een makkelijke bereikbaarheid. Het eiland ligt aan de oostzijde van Phuket dat minder bekend is, maar deze plek is zeker een pareltje te noemen. Het is daarom rustiger als de westzijde van Phuket.
  Diverse restaurants aan de kust en in de lagune zijn gespecialiseerd in seafood.
  Kortom, het is zeker een verblijf waard.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: 0 (obv 0 stemmen)

Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website