De provincie Krabi ligt in het zuiden van Thailand aan de Andaman Zee. Het is de thuisbasis van enkele adembenemende landschappen en vergezichten. Vooral de typerende begroeide kalkstenen rotsen die hoog boven de zeespiegel uittorenen zijn schitterend om te zien. Krabi heeft daarnaast prachtige stranden, idyllische eilanden maar ook een hartelijke, gastvrije bevolking. Dit alles zorgt voor een onvergetelijk verblijf in dit tropische paradijs.

Op ongeveer 20 km ten noordwesten van Krabi stad liggen prachtige stranden zoals Ao Nang en Rai Leh. Enkele stranden zijn goed verborgen en alleen per boot bereikbaar. Krabi is de perfecte bestemming voor rust en romantiek en daarom de ideale locatie voor bijvoorbeeld een huwelijksreis.

Bezoek bijvoorbeeld de Phra Nang Cave of maak een boottocht naar de eilanden Poda, Tub of Hong. Breng hier de dag door en geniet van een lunch op een tropische wit strand met poederzacht zand. Wil je eens iets anders dan een dagje strand? Dan is een bezoek aan de Wat Tham Seua (Tiger Cave Temple) een aanrader. Het ligt net buiten de stad Krabi. De tempel is populair onder de lokale bevolking en toeristen. Heb je nog energie over? Beklim dan 1200 trappen en geniet van een prachtig oogstrelend uitzicht.

Video: Chill Out Thailand @ Krabi

Bekijk hier de video:

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website