Aan leuke familie-attracties geen gebrek in het ‘Land van de Glimlach’. Een van pretparken is de Cartoon Network Amazone. Dit familie waterpark, geopend in oktober 2014, ligt op ongeveer 20 minuten van Pattaya of ongeveer 90 minuten van de luchthaven Suvarnabhumi.

Om wat af te koelen zijn er spectaculaire waterglijbanen zoals de Riptide Rapids, een 335 meter lange glijbaan. Natuurlijk zijn de beroemde personages van Cartoon Network’s zoals de Powerpuff Girls en Johnny Bravo ook aanwezig.

De prijzen zijn vrij pittig maar als je bedenkt dat je zeker de hele dag je kan vermaken, dan is het relatief minder duur.  De hele familie kan mee en er is voor iedereen wel wat te zien of te doen.

Cartoon Network Amazone is dagelijks geopend 10:00-18:00 uur. Let op: Je mag zelf geen eten en drinken meenemen naar het park.

Video: Cartoon Network Amazone

Bekijk hier de video:

No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website