(shutter_o / Shutterstock.com)

Buffalo Bay is een ongerept strand van Koh Phayam in de provincie Ranong. Het is verborgen parel in het zuiden. Het is net alsof je teruggaat naar Thailand in de jaren ’70.

Een uitgestrekt strand met laguneachtig water, oogverblindend mooi en ongerept. Je vindt er alleen zon, poederwit zand, een mooi landschap en een relaxte sfeer. Tijdens vloed kan je genieten van helder warm water. Bij eb verschijnt het strand en kan je een lange wandeling maken.

Op het eiland kan je genieten van de azuurblauwe zee, kajakken en het mangrovebos verkennen of na het middaguur lekker luieren in het warme water. Na de spectaculaire zonsondergang is het strand bedekt met rust en duisternis onder een schitterende sterrenhemel.

Het ongerepte strand is een toevluchtsoord voor de bijzondere neushoornvogels. Verbazingwekkend dat je deze zeldzame vogels hier zo gemakkelijk kan zien, ze springen rond onder de palmbomen. Dit is de charme Koh Phayam, de ongedwongen sfeer maken het een oase van rust.

Hoe komt u er: Koh Phayam is een 12 mijl varen met de boot vanaf Ranong Town. Speedboten vertrekken tot negen keer per dag vanaf Ranong’s Koh Phayam-pier naar Koh Phayam.

Neushoornvogel

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website