Foto: Tourism Thailand@TAT_Belux

In de serene schoot van Thaï Sai Mueang, in de provincie Phang Nga, ligt een verborgen parel die wacht om ontdekt te worden door avontuurlijke zielen en natuurliefhebbers. Wang Kieng Khu, een pittoreske locatie omgeven door de adembenemende landschappen van het Khao Lak-Lam Ru National Park, biedt een unieke ervaring die je meeneemt ver weg van de drukte van het dagelijks leven.

Stel je voor dat je zachtjes over natuurlijke waterwegen glijdt, gezeten op een traditioneel bamboevlot. Deze bijzondere ervaring, die je meer dan 3 kilometer meeneemt door het hart van de Thaise natuur, is een avontuur dat je niet wilt missen. Terwijl je je laat meevoeren door de kalme stroom, omringd door weelderig groen, voel je een verkoelende bries die zachtjes waait vanuit de omliggende bossen. Dit is bamboeraften bij Wang Kieng Khu, een activiteit die zowel rustgevend als opwindend is.

Het avontuur begint in het district Thaï Sai Mueang, waar de natuurlijke waterwegen hun oorsprong vinden in het uitgestrekte Khao Lak-Lam Ru National Park. Vanaf het moment dat je aan boord stapt van je bamboevlot, word je ondergedompeld in de ongerepte schoonheid van de omgeving. De geluiden van de natuur vervangen de geluiden van de stad, en je wordt één met de omgeving.

Dit bamboevlotavontuur is niet alleen een kans om te ontsnappen aan de hectiek van het moderne leven, maar ook een manier om te verbinden met de natuur en de eenvoud van het leven te waarderen. Terwijl je door de rustige wateren navigeert, krijg je de kans om de flora en fauna van het gebied van dichtbij te observeren, een ervaring die zowel educatief als verkwikkend is.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in deze unieke ervaring, ligt Wang Kieng Khu in Lam Kaen, Thai Sai Mueang, Phang Nga. Om je avontuur te plannen, kun je contact opnemen met het toeristische dienst van Phang Nga via ☎️ +66 (0) 76 41 34 00 – 2

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website